Tort German-ciocolată cu sos de nucă de cocos-Pecan
Tortul German-ciocolată cu sos de nucă de cocos-Pecan este un fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ou, praf de copt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tort German-Ciocolată Cu Sos De Nucă De Cocos-Pecan, Tort de ciocolată germană cu sos de nucă de cocos-Pecan, și Tort de ciocolată germană cu umplutură de nucă de cocos-Pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați untul și ciocolata într-un castron mare pentru microunde și cuptorul cu microunde la 1 minut sau până se topește, amestecând până se omogenizează. Se amestecă zahărul, apa și vanilia.
Adăugați albușurile și oul, amestecând cu un bici. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea și adăugați la amestecul de ciocolată, amestecând cu un tel până se omogenizează. Acoperiți fundul unei tigaie de 13 x 9 inci cu spray de gătit; se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Tort rece în tigaie pe un suport de sârmă.
Serviți tortul cu sos de nucă de cocos-Pecan.