Tort Galben Umed

Tort Galben Umed
Tortul galben umed este un vegetarian rețetă cu 30 de porții. O porție conține 195 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 249 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Tort Galben Umed Cu Glazură Ușoară De Unt, Tort Galben Umed Cu Glazură De Unt Mocha, și Tort Super-Umed Se Amestecă Lamaie Lira Tort.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de 9x13 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți amestecul de făină alternativ cu Zara, amestecând doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista