Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Galben cu glazură de Fudge. Această rețetă face 15 porții cu 434 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina de tort, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort galben cu glazură dublă de Fudge, Tort galben sănătos cu glazură de ciocolată, și Cupcakes galbene umplute cu gem cu glazură de Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. ungeți cu generozitate și făinați 2 tigăi rotunde de 8 inci, care au o adâncime de cel puțin 2 inci. Linia de jos a tigăi cu pergament; pergament de grăsime. Bateți ușor ouăle, vanilia și 1/4 cană jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie-mică, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați untul și restul de 3/4 cană jumătate și jumătate. Bateți la viteză mare timp de 1 1/2 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați amestecul de ouă în 2 loturi, amestecând timp de aproximativ 10 secunde la viteză mică după fiecare adăugare. (Nu vă faceți griji dacă aluatul pare puțin coagulat.) Împărțiți aluatul uniform între tigăi și coaceți, rotind tigăile la jumătatea drumului, până când o scobitoare introdusă în centrul unui tort iese curată, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi pe o grătar timp de 30 de minute. Rulați un cuțit în jurul marginilor interioare ale tigaiei; întoarceți prăjiturile pe raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Faceți glazură: puneți ciocolată, unt și pudră de espresso într-un vas metalic așezat peste o cratiță umplută cu 1 inch de apă clocotită (nu lăsați apa să fiarbă sau lăsați fundul vasului să atingă apa). Gatiti la foc mediu-mic, amestecand des, pana cand untul si ciocolata s-au topit, pudra de espresso s-a dizolvat si amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Scoateți oala de pe foc. Într-un castron mare, bateți zahărul cofetarilor, jumătate și jumătate și vanilia împreună până se omogenizează. Bateți amestecul de ciocolată în amestecul de zahăr până la luciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Asamblați tortul: nivelați fiecare strat de tort cu un cuțit zimțat, dacă doriți (vezi "Frost Like A Pro", mai jos).
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
9
Așezați 1 strat de tort, cu partea de jos în sus, pe o farfurie de servire.
10
Întindeți blatul uniform cu aproximativ 3/4 cană glazură. Sus cu al doilea strat de tort, partea de jos în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Întindeți glazura rămasă uniform deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Îngheț ca un profesionist
13
Urmați acești pași simpli și oamenii ar putea crede că v-ați cumpărat desertul de la o brutărie.
14
Nivelul pasului.
15
Dacă tortul dvs. are un blat bombat, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia cupola, făcând partea superioară cât mai nivelată posibil. Întoarceți stratul inferior astfel încât să se sprijine pe partea tăiată înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
16
Pasul Înghețează mijlocul.
17
Întindeți glazura uniform pe primul strat folosind o spatulă offset. Nu vă faceți griji cu privire la a face să arate perfect, atâta timp cât este egal. Aveți grijă să nu trageți firimituri în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
18
Așezați al doilea strat deasupra și apăsați ușor în jos.
19
Pasul termina.
20
Întindeți glazura peste partea superioară și laterală. Pentru a face vârtejuri frumoase, treceți partea din spate a unei linguri peste glazură într-o mișcare învolburată.