Tort galben cu glazură de Fudge

Tort galben cu glazură de Fudge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Galben cu glazură de Fudge. Această rețetă face 15 porții cu 434 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina de tort, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort galben cu glazură dublă de Fudge, Tort galben sănătos cu glazură de ciocolată, și Cupcakes galbene umplute cu gem cu glazură de Fudge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. ungeți cu generozitate și făinați 2 tigăi rotunde de 8 inci, care au o adâncime de cel puțin 2 inci. Linia de jos a tigăi cu pergament; pergament de grăsime. Bateți ușor ouăle, vanilia și 1/4 cană jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie-mică, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați untul și restul de 3/4 cană jumătate și jumătate. Bateți la viteză mare timp de 1 1/2 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați amestecul de ouă în 2 loturi, amestecând timp de aproximativ 10 secunde la viteză mică după fiecare adăugare. (Nu vă faceți griji dacă aluatul pare puțin coagulat.) Împărțiți aluatul uniform între tigăi și coaceți, rotind tigăile la jumătatea drumului, până când o scobitoare introdusă în centrul unui tort iese curată, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi pe o grătar timp de 30 de minute. Rulați un cuțit în jurul marginilor interioare ale tigaiei; întoarceți prăjiturile pe raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Faceți glazură: puneți ciocolată, unt și pudră de espresso într-un vas metalic așezat peste o cratiță umplută cu 1 inch de apă clocotită (nu lăsați apa să fiarbă sau lăsați fundul vasului să atingă apa). Gatiti la foc mediu-mic, amestecand des, pana cand untul si ciocolata s-au topit, pudra de espresso s-a dizolvat si amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Scoateți oala de pe foc. Într-un castron mare, bateți zahărul cofetarilor, jumătate și jumătate și vanilia împreună până se omogenizează. Bateți amestecul de ciocolată în amestecul de zahăr până la luciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Asamblați tortul: nivelați fiecare strat de tort cu un cuțit zimțat, dacă doriți (vezi "Frost Like A Pro", mai jos).
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
9
Așezați 1 strat de tort, cu partea de jos în sus, pe o farfurie de servire.
10
Întindeți blatul uniform cu aproximativ 3/4 cană glazură. Sus cu al doilea strat de tort, partea de jos în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Întindeți glazura rămasă uniform deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Îngheț ca un profesionist
13
Urmați acești pași simpli și oamenii ar putea crede că v-ați cumpărat desertul de la o brutărie.
14
Nivelul pasului.
15
Dacă tortul dvs. are un blat bombat, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia cupola, făcând partea superioară cât mai nivelată posibil. Întoarceți stratul inferior astfel încât să se sprijine pe partea tăiată înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
16
Pasul Înghețează mijlocul.
17
Întindeți glazura uniform pe primul strat folosind o spatulă offset. Nu vă faceți griji cu privire la a face să arate perfect, atâta timp cât este egal. Aveți grijă să nu trageți firimituri în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
18
Așezați al doilea strat deasupra și apăsați ușor în jos.
19
Pasul termina.
20
Întindeți glazura peste partea superioară și laterală. Pentru a face vârtejuri frumoase, treceți partea din spate a unei linguri peste glazură într-o mișcare învolburată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista