Tort Finanțator Cu Ciocolată Dublă

Tort Finanțator Cu Ciocolată Dublă
Tort dublu-ciocolata finanțator ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, migdale albite măcinate, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Mimi ' s Double Rich Chocolate Cake (dintr-un amestec de tort), tort dublu cu cană de ciocolată, și Tort cu ciocolată dublă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Unt două tigăi rotunde de 8 inci cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Căptușiți fundul cu pergament sau hârtie cerată rotundă. Topiți 3/4 cană de unt în cratiță medie la foc mediu. Gatiti pana se rumeneste deschis, tigaie rotitoare ocazional, aproximativ 5 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Între timp, cernem făina, cacao și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți albușurile de ou într-un castron mare pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați zahăr; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Bateți în sirop de porumb și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați amestecul de făină; bateți doar pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați migdale măcinate; bateți doar pentru a amesteca. Folosind măturică, ori în unt rumenit, apoi ciocolata tocata. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite, netezind blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Coaceți prăjiturile până când sunt ferme la atingere și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 23 de minute. Prăjituri reci pe raft 5 minute. Inversați prăjiturile pe raft; îndepărtați hârtia. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Puneți ciocolata într-un castron mic de metal. Aduceți crema să fiarbă în cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Se toarnă smântână peste ciocolată; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați unt, câte 1 bucată, amestecând ușor pentru a se amesteca între adaosuri, adăugând cât mai puțin aer posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Transferați 2/3 cană ganache pe o măsură rezistentă la căldură cu 1 cană cu gura de scurgere.
5
Așezați vasul cu ganache rămas peste vasul cu apă cu gheață. Se amestecă până la semi-ferm și suficient de gros pentru a se răspândi. Puneți deoparte pentru umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Tapetați foaia de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Așezați raftul pe foaie.
8
Așezați 1 tort, cu partea plată în jos, pe raft. Se strecoară gemul de caise în tigaie mică; se aduce la fierbere. Lingurați gemul cald peste tort, răspândindu-se uniform aproape până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Lăsați să se răcească 5 minute. Picătură de umplere de lingurițe peste tot tort, apoi răspândit în strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Așezați al doilea tort deasupra umpluturii, cu partea de jos în sus. Dacă glazura este prea fermă pentru a fi turnată, reîncălziți cuptorul cu microunde la putere redusă în trepte de 15 secunde până când se toarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
11
Se toarnă peste tort, permițând glazura să se scurgă în jos părți și folosind spatulă offset pentru a răspândi glazura uniform pe laturile de tort. Chill tort 2 ore. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți cu cupola de tort; păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
12
Aranjați migdale feliate deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista