Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Esterel. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de smântână grea, zmeură, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți), Tort Tutti Frutti de grâu fără ouă-tort vegan de grâu integral - tort de Crăciun s, și Ananas Budinca Tort Tort Se Amestecă Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Faceți făină de migdale așezând migdalele într-un robot de bucătărie curat, uscat, blender sau și tocându-le până devin pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați ouăle, 1 1/4 căni de zahăr pudră și făina de migdale într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Bateți cu un mixer electric la viteză medie-mare până la cremă și lumină, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Așezați albușurile într-un bol mare de amestecare și bateți cu un mixer electric la viteză medie până se spumează. Faceți o bezea Franceză adăugând restul de zahăr pudră, 1 lingură la un moment dat și biciuind la vârfuri rigide, dar nu uscate. Nu suprasolicitați. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia amestecul de migdale în bezea franceză în două adăugiri, având grijă să nu dezumflați aluatul. Îndoiți ușor untul topit, apoi făina cernută, doar până când este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Crostini Cu Usturoi, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec Natural Pentru Prăjituri
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Folosind o spatulă offset, întindeți aproximativ două treimi din aluat pe o tigaie de foi căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Creveți Sotați, Decojiți
5
Întindeți aluatul rămas pe jumătate dintr-o altă tigaie cu foi căptușite cu pergament. Așezați ușor marginea spatulei pe aluat și împingeți ușor excesul spre marginile ambelor foi de copt. Praf blaturile straturilor de tort cu zahăr pudră pentru o crustă mai frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți până se rumenesc ușor și uniform deasupra, 6 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți straturile de tort din cuptor și desfaceți imediat pe un suport de sârmă pentru a împiedica căldura foii de copt să continue să le coace. Pentru a desface, inversați suportul de răcire și așezați-l deasupra stratului de tort, apoi răsturnați-l.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți hârtia pergament când straturile sunt complet reci. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1
Turnați smântâna grea într-o cratiță cu fund greu de 1 litru și gătiți la foc mediu-mare până când încep să se formeze bule în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați ciocolata dulce-amară într-un bol de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă crema fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea aproximativ 30 de secunde pentru a dispersa căldura și a topi ciocolata. Se amestecă ușor până se omogenizează și se omogenizează. Puneți deoparte până când este gata de utilizare. A nu se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Pentru a asambla tortul, tăiați stratul mare în jumătate. Acum ar trebui să aveți trei bucăți de tort de dimensiuni egale.
5
Așezați 1 strat pe o tavă de foi căptușită cu pergament. În partea de sus, întindeți jumătate din ganache pe margini într-un strat uniform. Acoperiți cu un alt strat de tort, apoi întindeți uniform gemul de zmeură deasupra până la margini. Se acoperă cu al treilea strat de tort și se întinde ganache-ul rămas uniform pe margini. Este foarte important ca acest strat să fie uniform, deoarece este partea superioară a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Zmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Așezați tortul asamblat la frigider timp de 1 oră.