Tort Dulce de Leche

Tort Dulce de Leche
Această rețetă servește 12. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cremă de brânză, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), Tort strat Dulce de Leche, și Tort de vafe Dulce De Leche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
În cratița de 1 litru, încălziți untul la foc mediu 4 până la 6 minute, amestecând frecvent, doar până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc. Se răcește 15 minute.
4
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, untul rumenit, apa, vanilia și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute (petele maronii din unt vor apărea în aluat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
VanilieVanilie
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Între timp, într-un castron mare, bateți dulce de leche și cremă de brânză cu mixer electric la viteză mare aproximativ 2 minute sau până se omogenizează și se omogenizează. Bateți în frișcă până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Întindeți glazura peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Se servește imediat sau se dă la frigider până la servire. A se păstra ușor acoperit la frigider.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista