Tort Dom umplut cu ciocolată și cremă de nuci

Tort Dom umplut cu ciocolată și cremă de nuci
Tortul Dome umplut cu ciocolată și cremă de nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 596 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.69 pe portie. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de frișcă, pudră de cacao, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Dom umplut cu ciocolată și cremă de nuci, Tort Umplut Cu Cremă De Ciocolată, și Rola De Tort De Ciocolată Umplută Cu Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umeziți bucată mare de tifon cu apă; stoarce excesul. Tapetați 1 bol de 1/2 litru cu pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
BolBol
2
Se amestecă lichiorurile și grappa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrappaGrappa
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați tortul de lire transversal în felii groase de 3/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De LireTort De Lire
4
Tăiați fiecare felie în diagonală în jumătate, formând două triunghiuri.
5
Așezați triunghiurile de tort într-un singur strat pe foaia de copt; periați cu amestec de lichior. Linia de jos și părțile laterale ale bolului pregătit cu triunghiuri de tort (laturile umede orientate spre interior) în modelul sunburst. Rezervați triunghiuri suplimentare pentru top.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
6
Se amestecă 2 uncii de ciocolată într-un castron metalic așezat peste o cratiță mică de apă fierbinte până când ciocolata se topește. Se răcește doar la temperatura camerei. Bateți smântâna și zahărul pudră într-un castron mare până se formează vârfuri ferme. Îndoiți în 3 uncii de ciocolată tocată și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CiocolataCiocolata
CremăCremă
ApăApă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
7
Întindeți jumătate din amestec peste tort, acoperind complet și creând bine în centru. Îndoiți ciocolata topită răcită în amestecul de frișcă rămas; lingură în centrul puțului de umplutură. Acoperiți umplerea cu triunghiurile de tort rămase (partea umedă în jos), tunderea pentru a se potrivi dacă este necesar. Acoperiți cu plastic. Se răcește cel puțin 5 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Inversați tortul pe farfurie.
9
Scoateți cârpa. Cerneti pudra de cacao si serviti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista