Tortul Dome umplut cu ciocolată și cremă de nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 596 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.69 pe portie. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de frișcă, pudră de cacao, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Dom umplut cu ciocolată și cremă de nuci, Tort Umplut Cu Cremă De Ciocolată, și Rola De Tort De Ciocolată Umplută Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umeziți bucată mare de tifon cu apă; stoarce excesul. Tapetați 1 bol de 1/2 litru cu pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Bol
2
Se amestecă lichiorurile și grappa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grappa
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați tortul de lire transversal în felii groase de 3/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De Lire
4
Tăiați fiecare felie în diagonală în jumătate, formând două triunghiuri.
5
Așezați triunghiurile de tort într-un singur strat pe foaia de copt; periați cu amestec de lichior. Linia de jos și părțile laterale ale bolului pregătit cu triunghiuri de tort (laturile umede orientate spre interior) în modelul sunburst. Rezervați triunghiuri suplimentare pentru top.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
6
Se amestecă 2 uncii de ciocolată într-un castron metalic așezat peste o cratiță mică de apă fierbinte până când ciocolata se topește. Se răcește doar la temperatura camerei. Bateți smântâna și zahărul pudră într-un castron mare până se formează vârfuri ferme. Îndoiți în 3 uncii de ciocolată tocată și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Ciocolata
Cremă
Apă
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
7
Întindeți jumătate din amestec peste tort, acoperind complet și creând bine în centru. Îndoiți ciocolata topită răcită în amestecul de frișcă rămas; lingură în centrul puțului de umplutură. Acoperiți umplerea cu triunghiurile de tort rămase (partea umedă în jos), tunderea pentru a se potrivi dacă este necesar. Acoperiți cu plastic. Se răcește cel puțin 5 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Inversați tortul pe farfurie.
9
Scoateți cârpa. Cerneti pudra de cacao si serviti.