Tort Dom cu ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere

Tort Dom cu ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu cupolă cu miere de ciocolată cu glazură de miere de ciocolată. Această rețetă face 12 porții cu 624 calorii, 8g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zară, smântână, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort Dom cu ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere, Tort pătrat de dovleac Petits Fours cu glazură de miere-ciocolată, și Tort Dom umplut cu ciocolată și cremă de nuci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați tava de tort cu diametrul de 9 inci cu laturile înalte de 2 inci cu spray antiaderent. Linia de jos cu pergament rotund.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Bateți făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți zahărul, mierea, ouăle și vanilia într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Bateți în ulei, apoi jumătate din ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Bateți în zară, apoi restul ingredientelor uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 55 de minute (tortul va cupola). Se răcește 10 minute. Inversați pe raft; îndepărtați pergamentul. Întoarceți; tort rece complet pe raft. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1
Tăiați tortul pe jumătate orizontal.
2
Așezați jumătatea inferioară a tortului pe carton rotund, fundul tăvii de tartă sau fundul tăvii cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Puneți 1 lingură de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
5
Lăsați să stea 10 minute pentru a înmuia gelatina. Aduceți 1/4 cană cremă la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de gelatină. Se răcește la temperatura camerei, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
7
Între timp, folosind mixerul electric, bateți restul de 1 cană smântână, smântână și miere într-un castron mediu până se formează vârfuri. Bateți amestecul de gelatină, apoi ciocolata rasă în amestecul de frișcă. Întindeți imediat umplutura peste jumătatea inferioară a tortului, lăsând marginea de 1/2 inch la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane RuntsBomboane Runts
Ardei ArbolArdei Arbol
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Așezați jumătatea superioară a tortului deasupra umpluturii, apăsând ușor pentru a întinde umplutura doar până la marginea tortului. Acoperiți și răciți tortul peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
1
Puneți ciocolata într-o ceașcă mare de măsurare. Aduceți smântână și miere la fiert într-o cratiță mică grea, amestecând pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste ciocolată în ceașcă; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3
Lăsați să se răcească 5 minute.
4
Așezați raftul pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Transferați tortul în raft.
6
Se toarnă glazura peste tort, permițând glazura să se scurgă în jos părți. Folosiți spatula pentru a întinde glazura pe părți. Bateți nucile pe părțile laterale ale tortului. Se răcește 1 oră pentru a seta glazura. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista