Tort Dom cu ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu cupolă cu miere de ciocolată cu glazură de miere de ciocolată. Această rețetă face 12 porții cu 624 calorii, 8g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zară, smântână, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort Dom cu ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere, Tort pătrat de dovleac Petits Fours cu glazură de miere-ciocolată, și Tort Dom umplut cu ciocolată și cremă de nuci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați tava de tort cu diametrul de 9 inci cu laturile înalte de 2 inci cu spray antiaderent. Linia de jos cu pergament rotund.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Mazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți zahărul, mierea, ouăle și vanilia într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Bateți în ulei, apoi jumătate din ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Bateți în zară, apoi restul ingredientelor uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 55 de minute (tortul va cupola). Se răcește 10 minute. Inversați pe raft; îndepărtați pergamentul. Întoarceți; tort rece complet pe raft. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Tăiați tortul pe jumătate orizontal.
2
Așezați jumătatea inferioară a tortului pe carton rotund, fundul tăvii de tartă sau fundul tăvii cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Puneți 1 lingură de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
5
Lăsați să stea 10 minute pentru a înmuia gelatina. Aduceți 1/4 cană cremă la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de gelatină. Se răcește la temperatura camerei, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
7
Între timp, folosind mixerul electric, bateți restul de 1 cană smântână, smântână și miere într-un castron mediu până se formează vârfuri. Bateți amestecul de gelatină, apoi ciocolata rasă în amestecul de frișcă. Întindeți imediat umplutura peste jumătatea inferioară a tortului, lăsând marginea de 1/2 inch la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane Runts
Kilograme De Mure (aproximativ
Roșii De Soare Nu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Așezați jumătatea superioară a tortului deasupra umpluturii, apăsând ușor pentru a întinde umplutura doar până la marginea tortului. Acoperiți și răciți tortul peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
1
Puneți ciocolata într-o ceașcă mare de măsurare. Aduceți smântână și miere la fiert într-o cratiță mică grea, amestecând pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare Nu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste ciocolată în ceașcă; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare Nu
3
Lăsați să se răcească 5 minute.
4
Așezați raftul pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Transferați tortul în raft.
6
Se toarnă glazura peste tort, permițând glazura să se scurgă în jos părți. Folosiți spatula pentru a întinde glazura pe părți. Bateți nucile pe părțile laterale ale tortului. Se răcește 1 oră pentru a seta glazura. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.