Tort Din Pădurea Neagră Cu Aluat

Tort Din Pădurea Neagră Cu Aluat
Sourdough Tort Pădurea Neagră ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 761 calorii, 13g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de kirsch, ciocolată, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, Tort Pădurea Neagră, și Tort Pădurea Neagră II.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, combinați starterul de aluat, laptele și făina. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 8-24 ore.După 8 până la 24 de ore, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit. Ungeți bine două tigăi de tort rotunde de 8 inci sau pătrate de 7 inci.Răsturnați aluatul de aluat în vasul unui mixer electric (sau apucați lingura de lemn preferată pentru a amesteca manual).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De AluatAluat De Aluat
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Adăugați zahărul din trestie, uleiul de cocos și vanilia și amestecați la viteză mică. Măriți viteza la mediu-scăzut și adăugați ouăle pe rând. Reduceți viteza la minim și adăugați sare de mare, bicarbonat de sodiu și ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei De CocosUlei De Cocos
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
3
Se amestecă până se uniformizează, răzuind părțile laterale ale bolului, dacă este necesar. Dacă aluatul este foarte gros, adăugați câteva linguri de lapte pentru a-l subția. Răsturnați aluatul în tigăile pregătite și coaceți timp de 20-30 de minute sau până când o frigăruie de lemn introdusă în mijloc iese curată. Se răcește cel puțin 10 minute în tigaie înainte de a se răsturna pe un suport de răcire.În timp ce tortul se răcește, pregătiți siropul de înmuiere și frisca de cireșe. Într-o cratiță mică, combinați apa și zahărul și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați kirsch-ul. Se lasă deoparte să se răcească în cameră temperature.To pregătiți frisca, răciți vasul unui mixer electric în frigider sau congelator sau umplându-l cu apă cu gheață timp de câteva minute și apoi uscându-l bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
KirschKirsch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Așezați trei căni de smântână grea într-un bol de amestecare cu kirsch și extract de vanilie și bateți cu viteză mare folosind accesoriul de tel până când apar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
KirschKirsch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Scoateți trei sferturi din amestec și rezervați-le la frigider pentru a le acoperi cu tortul. Bateți crema rămasă până la vârfuri ferme. Lingură într-o pungă de conducte și refrigerate.To asamblați tortul, feliați fiecare tort răcit orizontal pentru a crea un total de patru straturi subțiri. Salvați unul dintre straturile inferioare pentru a le utiliza ca strat superior, deoarece este plat și neted pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Așezați un strat pe o farfurie de servire și periați-l generos cu puțin sirop de înmuiere. Lingură pe una sau două bucăți mari de frișcă refrigerată (aprox. 1/2 cană) și se întinde uniform. Împrăștiați o treime din cireșe peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
Așezați următorul strat de tort deasupra și apăsați ușor în jos. Repetați ca și în cazul stratului anterior cu siropul de înmuiere, frisca și cireșele, apoi faceți-l din nou cu al treilea strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
9
Așezați ultimul al patrulea strat de tort pe partea superioară, asigurându-vă că partea plană a stratului este cu fața în sus. Înmuiați cu siropul rămas și întindeți frișca rămasă pe toată partea superioară și pe părțile laterale ale tortului.Împrăștiați ciocolata rasă sau ondulată pe partea superioară și laterală după cum doriți. Ca o atingere finală, introduceți crema fermă în rozete în jurul marginii vârfului tortului și așezați o cireșă deasupra fiecărei rozete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
10
Se servește imediat sau se dă la frigider până la trei ore. Din punct de vedere al aromei, tortul este și mai bun a doua zi, dar frișca va cădea în câteva ore, așa că, de dragul prezentării, serviți în câteva ore de la asamblare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista