Tort delicios de cafea cu migdale și căpșuni - O răsfăț fără vinovăție!

Dacă aveți aproximativ 1 oră și 10 minute de petrecut în bucătărie, Prajitura delicioasă cu cafea cu migdale și căpșuni - O răsfăț fără vinovăție! ar putea fi o rețetă remarcabilă lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 286 de calorii. Pentru 62 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca mic dejun. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de făină, lapte, ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete, cum ar fi Răsfățul fără vinovăție de nog de dovleac vegan de casă, prăjitură de cafea cu căpșuni și migdale fără cereale și cafea cu gheață Mochan fără vină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați o tavă rotundă pentru tort de 8 inci.
Amesteca capsunile si 3 linguri de zahar brun intr-un castron.
Amestecați făina, 1/3 cană de zahăr brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare separat.
Bateți iaurtul, untul topit, extractul de vanilie și oul într-un al treilea castron. Amestecați amestecul de iaurt, alternând cu lapte, în amestecul de făină până când se umezește. Puneti 2/3 din aluat in tava pregatita; întindeți amestecul de căpșuni uniform peste aluat. Acoperiți cu aluatul rămas.
Presărați migdale peste aluat.
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand o scobitoare introdusa in mijlocul prajiturii iese curata, aproximativ 40 de minute.
Lăsați să se răcească în tavă deasupra unui grătar timp de 10 minute. Treceți un cuțit pe marginea tăvii înainte de a transfera prăjitura pe un platou de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitura de cafea. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir]()
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.