Delicat tort de ceai Chai necesită în jurul valorii de 37 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână amestec de tort, apă, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Delicat De Ciocolată, Tort Delicat De Lămâie, și (1936) Tort Alb Delicat... pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Înveliți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit și tapetați cu hârtie pergament. Puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Aduceți 1 1/3 căni de apă la fiert într-o cratiță; scoateți de pe foc și adăugați pungi de ceai. Acoperiți și lăsați să se absoarbă 2 minute; aruncați pungile de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară Subțire
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
4
Scoateți 1/2 ceasca de ceai din tigaie, și se toarnă într-un castron de mică adâncime; loc în congelator 10 minute sau până când se răcește (nu congela). Rezervați ceaiul rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Combinați 2 linguri de apă și amidon de porumb într-un castron mic; adăugați la ceaiul rămas în tigaie. Se amestecă zahărul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant. Se fierbe 1 minut sau până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se ia de pe foc; se amestecă extractul de migdale și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
7
Combinați amestecul de tort, albusul de ou și 1/2 cană de ceai răcit. Bateți cu un mixer la viteză mică 30 de secunde; bateți la viteză medie 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Felii De Bomboane De Portocale Tocate
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Coaceți la 350 timp de 17 minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Tort rece în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scoateți din tigaie și îndepărtați cu grijă hârtia pergament. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Așezați tortul pe o farfurie. Aranjați feliile de pere într-un model de spițe deasupra. Lingurați glazura peste pere, permițând unora să alerge peste părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Jumătăți De Pere în Sirop
12
Se presară cu migdale. La frigider, neacoperit, până când este gata de servit.