Tort Delicat De Ceai Chai
Delicat tort de ceai Chai necesită în jurul valorii de 37 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână amestec de tort, apă, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Delicat De Ciocolată, Tort Delicat De Lămâie, și (1936) Tort Alb Delicat... pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit și tapetați cu hârtie pergament. Puneți tigaia deoparte.
Aduceți 1 1/3 căni de apă la fiert într-o cratiță; scoateți de pe foc și adăugați pungi de ceai. Acoperiți și lăsați să se absoarbă 2 minute; aruncați pungile de ceai.
Scoateți 1/2 ceasca de ceai din tigaie, și se toarnă într-un castron de mică adâncime; loc în congelator 10 minute sau până când se răcește (nu congela). Rezervați ceaiul rămas în tigaie.
Combinați 2 linguri de apă și amidon de porumb într-un castron mic; adăugați la ceaiul rămas în tigaie. Se amestecă zahărul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant. Se fierbe 1 minut sau până când amestecul se îngroașă.
Se ia de pe foc; se amestecă extractul de migdale și se lasă deoparte.
Combinați amestecul de tort, albusul de ou și 1/2 cană de ceai răcit. Bateți cu un mixer la viteză mică 30 de secunde; bateți la viteză medie 3 minute.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți la 350 timp de 17 minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Tort rece în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă.
Scoateți din tigaie și îndepărtați cu grijă hârtia pergament. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Așezați tortul pe o farfurie. Aranjați feliile de pere într-un model de spițe deasupra. Lingurați glazura peste pere, permițând unora să alerge peste părți.
Se presară cu migdale. La frigider, neacoperit, până când este gata de servit.