Tort De Șifon De Nucă De Cocos
Tortul de șifon de nucă de cocos necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 379 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. 37 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți extract de vanillan, sare, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tort De Șifon De Nucă De Cocos, Tort De Șifon Cu Lămâie De Nucă De Cocos, și Plăcintă Cu Șifon De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea amestecând bine. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și adăugați uleiul vegetal, gălbenușurile de ou, apa, extractul de vanilie și extractul de migdale. Bateți până se omogenizează.
Într-un castron mare bateți albușurile de ou și crema de tartru până se formează vârfuri rigide.
Se toarnă amestecul de gălbenuș de ou treptat peste albusurile bătute și se pliază până se amestecă. Îndoiți nuca de cocos în fulgi.
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inch.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 55 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C) și coaceți timp de 10 până la 15 minute mai mult. Partea de sus va reveni atunci când este atinsă ușor. Întoarceți tigaia cu susul în jos până când tortul este rece înainte de a scoate din tigaie.
Scoateți tortul răcit din tigaie și îngheț, dacă doriți.