Tort De Șampanie Cu Glazură De Unt

Tort De Șampanie Cu Glazură De Unt
Tort de șampanie cu glazură de unt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 617 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână șampanie, extract de vanillan, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Anul Nou va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Șampanie Cu Glazură De Unt, Cremă De Unt-Glazură De Tort De Nucă De Cocos, și Tort De Șampanie Cu Glazură De Unt De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C), Ungeți și făinați o rundă de 9 inci și o tigaie de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un castron foarte mare amestecați făina, zahărul, praful de copt, sifonul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați lapte, 1 cană de scurtare, 1/2 cană de șampanie, vanilie și, dacă doriți, colorant alimentar roșu. Bateți la viteză mică până la medie aproximativ 30 de secunde sau doar până când se combină, răzuind bolul în mod constant. Bateți la viteză medie 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați albușuri de ou neînvinse și bateți timp de 2 minute (aluatul poate părea ușor coagulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
5
Întindeți 2 3/4 căni de aluat în tigaie rotundă de 9 inch și aluatul rămas în tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 35 de minute pentru tortul rotund și 40 până la 45 de minute pentru tortul dreptunghiular sau până la efectuarea testelor de tort. Răciți prăjiturile în tigăi pe rafturi timp de 10 minute, apoi scoateți din tigăi și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Pentru a face glazura: într-un castron bateți 3/4 cană de scurtare și unt până se combină. Bateți în 1 lingură de șampanie. Bateți în zahăr pudră cernut și câteva picături colorant alimentar roșu. Dacă este necesar, bateți în șampanie suplimentară pentru a face consistența de împrăștiere a glazurii. Face 3-3 / 4 cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Folosind modele de cerc din carton de 4 și 6 inci, tăiați un strat de tort de 4 inci și unul de 6 inci din tortul de 9x13 inci. Dacă doriți, stropiți 3 linguri de șampanie peste partea superioară a fiecărui strat rotund de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
9
Așezați stratul de tort de 9 inci pe o farfurie de servire; părțile de îngheț și partea superioară. Aliniați spatele straturilor, așezați tortul de 6 inci deasupra tortului de 9 inci. Frost părți și de sus. Repetați cu tortul rămas de 4 inci. Dacă doriți, nuanțați orice glazură rămasă și decorați cu glazură colorată și flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
10
Servește 2
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista