Tort De Șampanie Cu Ciocolată Albă Cu Căpșuni
Tort de șampanie cu ciocolată albă cu căpșuni ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 716 calorii, 8g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Anul Nou va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână un amestec de prăjituri cu căpșuni, chipsuri de copt cu vanilie, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mărturisirea # 109: Cumpăr prea multă ciocolată ... tort Bundt cu căpșuni cu Ganache de ciocolată albă, Tort De Căpșuni Cu Ciocolată Albă, și Tort cu mousse de căpșuni și ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează fundul și părțile laterale ale tăvilor de tort în formă de inimă sau rotunde de 2 (8 inci) cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, șampania, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde sau până se combină; bate 2 minute la viteză medie. Împărțiți aluatul uniform între tigăile de tort.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Prăjituri răcoroase în tigăi 15 minute.
Scoateți prăjiturile din tigăi în rafturile de răcire; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-un castron mare, bateți untul cu mixerul electric la viteză medie până când este cremos.
Adăugați chipsuri de ciocolată albă topite și ușor răcite; bate până se omogenizează și se combină.
Adăugați zahăr pudră și vanilie; bate până se combină bine.
Pentru a face tortul plat, tăiați vârful rotunjit de 1 tort.
Așezați tortul, tăiat cu fața în jos, pe farfuria de servire. Frost top de tort. Se acoperă cu al doilea tort, cu partea rotunjită în sus. Frost părți și partea de sus a tort.