Tortul de înghețată roșu, alb și albastru ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 587 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Cap la magazin și ridica cofetari zahăr, sare, zmeură, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort de înghețată roșu, alb și albastru, Tort de înghețată roșu, alb și albastru, și Tort De Înghețată Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc. Inversați partea inferioară a tăvii cu formă de arc (pentru a ușura alunecarea tortului de pe fund) și blocați-o lateral. Tava de unt și fundul liniei cu o rundă de pergament sau hârtie de ceară. Hârtie de unt, apoi hârtie de praf cu făină suplimentară, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Hârtie De Ceară
Cuptor
2
Cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un castron separat, bateți împreună untul și zahărul cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu cu palete dacă utilizați un mixer cu suport) la viteză medie-mare până la palid și pufos, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Stand Mixer
Bol
4
Adăugați ouă încălzite, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
5
Reduceți viteza la minim, apoi adăugați amestecul de făină în 3 loturi alternativ cu smântână, începând și terminând cu făină și amestecând până când aluatul este neted. Puneți aluatul în tigaie cu formă de arc, răspândindu-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
6
Coaceți tortul până când începe să se îndepărteze de partea laterală a tigaiei și o scobitoare de lemn introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
7
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de 10 minute, apoi rulați cu grijă un cuțit subțire în jurul marginii tortului și îndepărtați partea tigaiei. Inversați tortul pe raft, apoi îndepărtați fundul tigaiei și îndepărtați cu grijă hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuțit
Tigaie
8
Lasa tortul sa se raceasca complet.
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția apei și a amidonului de porumb, într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura și fierbeți rapid, neacoperit, amestecând ocazional, până când se reduce la aproximativ 1 1/4 căni, 8 până la 10 minute. Se amestecă apa în amidon de porumb într-un castron mic, apoi se amestecă în umplutura de afine și se fierbe ușor, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu Afine
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Se transferă într-un castron și se răcește, neacoperit, până la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția apei și a amidonului de porumb, într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura și fierbeți rapid, neacoperit, amestecând ocazional, până când se reduce la aproximativ 1 1/4 căni, 10 până la 12 minute. Se amestecă apa în amidon de porumb într-un castron mic, apoi se amestecă în umplutura de zmeură și se fierbe ușor, amestecând, 1 minut. Forțați umplerea printr-o sită mare cu ochiuri fine într-un castron, răzuind fundul sitei pentru a elibera pulpa în castron. Aruncați solidele în sită. Se răcește umplutura, neacoperită, până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zmeură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Bol
1
Tăiați tortul răcit orizontal în 3 straturi uniforme cu un cuțit lung zimțat (consultați notele bucătarilor pentru o metodă ușoară). Linia 9-inch springform pan cu 2 foi suprapuse de folie de plastic, lăsând excesul atârnă peste margine. Puneți stratul inferior, tăiat cu fața în sus, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De Plastic
2
Întindeți umplutura rece de afine peste tort folosind spatula offset, lăsând o margine de 1/4 inch în jurul marginii, apoi înghețați până când este fermă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu Afine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
3
Se înmoaie ușor înghețată în cuptor cu microunde, apoi scoateți jumătate din ea, de preferință în bucle subțiri pe care le puteți așeza peste stratul de afine și întindeți-l ușor uniform până la marginea tortului. Întoarceți înghețata rămasă la congelator. Puneți stratul de tort din mijloc deasupra înghețatei, apăsând-o ușor în jos și întindeți umplutura rece de zmeură peste tort, lăsând o margine de 1/4 inch în jurul marginii. Congelați tortul până când stratul de zmeură este ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
înghețată
Zmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
4
Se înmoaie ușor restul de înghețată, dacă este necesar, și se întinde în același mod uniform pe umplutura de zmeură până la marginea tortului. Puneți stratul de tort rămas deasupra înghețatei, tăiați-l cu fața în jos și apăsați-l ușor, apoi congelați tortul, bine învelit în plastic, până când este foarte ferm, 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Zmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Bateți smântâna grea cu zahărul și vanilia cofetarilor într-un castron mare și adânc, cu un mixer electric, până când ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă Grea
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Îndepărtați partea și partea inferioară a tigaiei cu formă de arc și curățați plasticul din tort. Puneți tortul pe o farfurie de servire care se va potrivi în congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Întindeți o parte din frișcă într-un strat subțire în jurul părții laterale și a vârfului tortului și congelați tortul până când crema este fermă, aproximativ 30 de minute (între timp, păstrați frișca rămasă rece la frigider).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cremă
4
Tort de îngheț cu cremă rămasă, lăsând vârtejuri în cremă deasupra pentru a ajuta la menținerea fructelor de pădure. Congelați până când este foarte ferm, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Cremă
5
Pentru a servi, transferați tortul la frigider pentru a se înmuia, 30 de minute până la 1 oră și garnisiți cu fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
1
•Pentru a facilita tăierea tortului uniform în treimi, introduceți scobitori în partea laterală a tortului în cel puțin 8 puncte în jurul perimetrului (orizontal) pentru a marca fiecare strat, apoi glisați cuțitul zimțat de-a lungul vârfurilor scobitorilor.* Tortul poate fi copt cu 4 zile înainte și păstrat într-o pungă mare de plastic resigilabilă la frigider.* Umpluturile de afine și zmeură pot fi făcute cu 4 zile înainte și păstrate la rece într-un recipient etanș.* Tortul cu înghețată poate fi asamblat și păstrat congelat, bine învelit în folie de plastic și folie după ce glazura s-a întărit, cu 3 zile înainte.