Tort De Înghețată De Zmeură De Casă Cu Crustă De Firimituri De Ciocolată

Tort De Înghețată De Zmeură De Casă Cu Crustă De Firimituri De Ciocolată
Tort de înghețată de zmeură de casă cu crustă de Crumb de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 420 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 230 de fani. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de lapte, zahăr, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Înghețată De Casă, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Plăcintă cu cremă de nucă de cocos cu o crustă de pesmet de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu bateți ușor gălbenușurile de ou cu 1/4 cană de zahăr și lăsați-le deoparte. Într-o cratiță medie adăugați smântână, lapte, sare și zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se încălzește amestecul la foc mediu mic, amestecând ocazional, până când încep să se formeze bule de-a lungul marginilor tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc și se adaugă amestecul de smântână încălzit la ouă câte o lingură în timp ce se bate constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Odată ce amestecul de cremă și ouăle au fost combinate, reveniți în cratiță și încălziți la mediu scăzut până când amestecul se acoperă din spate a unei linguri sau a unei spatule și linia trasată cu un deget lasă o urmă distinctă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Amestecul trebuie să înregistreze 170 de la 175 la 175 de la un termometru cu citire instantanee. Nu lăsați amestecul să se supraîncălzească.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Se toarnă crema într-un castron mediu și se amestecă zmeura și extractul de vanilie. Puneți vasul peste o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se lasă să se răcească la temperatura camerei timp de 1 oră, amestecând ocazional, apoi se acoperă și se dă la frigider încă 2 ore sau până se răcește complet.
8
În timp ce crema se răcește, pregătește-ți prăjiturile. Într-un castron mediu se amestecă împreună, făină, pudră de cacao, sare și bicarbonat de sodiu. Pune deoparte. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, adăugați 14 linguri de unt înmuiat și zahăr și bateți la viteză medie mare până când este ușor și cremos aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați amestecul de făină și bateți la viteză medie până când se combină, apoi adăugați lapte și vanilie și bateți până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
10
Scoateți aluatul din castron și formați-l în două bușteni cu diametrul de aproximativ 1 1/2 inci. Înfășurați buștenii de aluat cu folie de plastic sau hârtie cerată și răciți la frigider cel puțin o oră sau puneți-l în congelator timp de aproximativ 30 de minute sau până când buștenii sunt suficient de Fermi pentru a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți de F. feliați napolitane subțiri (aproximativ 1/8 inch grosime) din jurnalul de prăjituri și așezați la cel puțin 1 centimetru distanță pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Coaceți fursecurile timp de 5 minute, rotiți tigaia și continuați să coaceți până când marginile fursecurilor sunt ușor crocante, cu aproximativ 5 până la 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Lăsați cookie-urile să se răcească timp de 2 minute pe tigaie, apoi transferați-le într-o grătar pentru a se răci complet. Odată ce cookie-urile sunt complet răcite, puneți-le într-o pungă mare de blocare cu fermoar și zdrobiți-le grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Într-un castron mediu combinați 2 căni de firimituri de biscuiți cu untul topit rămas până când firimiturile sunt bine umezite. Apăsați amestecul de firimituri în fundul unei tigaie cu formă de arc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Putinei cremă refrigerată în conformitate cu instrucțiunile producătorului de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
16
Transferați jumătate din înghețată în tigaia pregătită cu formă de arc, întinzând-o cu o spatulă pentru a acoperi complet firimiturile. Acoperiți înghețata uniform cu jumătate din firimiturile rămase, apoi repetați, acoperind acele firimituri cu înghețata rămasă și completând tortul cu firimituri. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și congelați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
17
Eliberați părțile laterale ale tigaiei pentru a servi tortul și lăsați tortul să se dezghețe câteva minute înainte de tăiere și placare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista