Tort De Înghețată Cu Aromă

Tort De Înghețată Cu Aromă
Tort de inghetata Pick-your-aroma ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 709 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Alege o aromă fulgi de ovăz pachet cookie-uri, Alege Aroma Ta Brioșă Mix Coaja Cookie, și Tort De Înghețată De Casă.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista