Tort De Înger Cu Căpșuni
Strawberry Angel Cake este un fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție conține 109 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de migdale, zahăr, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Înger Cu Căpșuni, Tort De Înger Cu Căpșuni, și Tort De Înger Cu Căpșuni-Lămâie.
Instrucțiuni
Combinați căpșunile și 1/4 cană de zahăr într-un castron mic; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Combinați 1/2 cană de zahăr, lapte și cremă de brânză într-un castron mediu; bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează.
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi folosind un cuțit zimțat; așezați stratul inferior, tăiat cu fața în sus, pe o farfurie de servire.
Ungeți cu 1 lingură de lichior și întindeți jumătate din amestecul de cremă de brânză peste tort. Puneți o treime din căpșuni peste amestecul de brânză cremă folosind o lingură cu fante. Repetați straturile, terminând cu tort și lichior.
Întindeți toppingul biciuit deasupra și părțile laterale ale tortului. Capac; se răcește 30 de minute. Aranjați căpșunile rămase deasupra tortului înainte de servire; se presară cu migdale.