Tort de ziua Candy 'n Balloon

Tort de ziua Candy 'n Balloon
Candy ' n balon tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 405 calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de extract de migdale, teren o jumătate și jumătate, hârtie colorată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua de naștere eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ziua de naștere cu glazură de vată de zahăr, Layer Cake Tips + Cel Mai Mare Tort De Ziua De Naștere De Până Acum, și Tort de ziua lui tati (aka Franny ' s Sunshine Cake) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Caraibe poate fi asociat cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Un vin pe care l-ați putea încerca este Gundlach Bundschu Gewurztraminer. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Gundlach Bundschu Gewurztraminer
Gundlach Bundschu Gewurztraminer
Arome parfumate de flori albe, clementină și ienibahar izbucnesc din pahar urmate de arome delicioase de pere asiatice, tei, guava și fructul pasiunii condimentate cu coriandru. Palatul rotund, de pluș, este accentuat cu note minerale țesute delicat și aciditate crocantă care duc la un finisaj lung și vibrant. Minunat luminos și proaspăt în tinerețe, acest clasic, uscat Gew Approcrztraminer va continua să dezvolte complexitate până la cincisprezece ani de la vintage.
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista