Tort de zară cu mure și Beaumes-de-Venise
Tort de lapte cu mure și Beaumes-de-Venise ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort de zară cu mure și Beaumes-de-venise, Tort Beaumes-de-Venise cu struguri, și Tort de lapte cu mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Linia de jos a unui unt de 9-de 2-inch tort rotund pan cu o rundă de hârtie de ceară, apoi hârtie de unt.
Cernem împreună făina, praful de copt și sifonul și sarea. Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric până devin palide și pufoase, apoi bateți în vanilie.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare, apoi, cu mixerul la viteză mică, bateți în toată Zara până când se combină.
Adăugați amestecul de făină în 3 loturi, amestecând după fiecare adăugare până când se combină.
Puneți aluatul în tigaie, netezind blatul și coaceți în mijlocul cuptorului până când este auriu și un tester iese curat, 40 până la 50 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute, apoi rulați un cuțit subțire ascuțit în jurul marginii tortului pentru a slăbi. Inversați pe raft, apoi glisați tortul pe o farfurie de tort.
Aduceți vinul, 3 linguri de zahăr și coaja la fiert într-o cratiță mică și grea, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe până când siropul se reduce la aproximativ 2/3 cană, 1 până la 2 minute. Aruncați coaja.
Rezervați 2 linguri de sirop și turnați restul încet și uniform peste tort (tortul va absorbi siropul).
Se amestecă siropul rezervat, conservele și zahărul rămas de lingură într-o cratiță mică și se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut (ar trebui să fie consistența unui sirop gros). Puneți murele într-un castron mare, apoi turnați amestecul de conserve peste fructe de pădure. Amestecați ușor fructele de pădure cu o spatulă de cauciuc pentru a acoperi, apoi turnați peste tort, îngrămădind murele deasupra.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Tortul poate fi făcut (fără sirop și topping) cu 1 zi înainte, răcit complet, apoi păstrat la temperatura camerei, învelit în folie de plastic.