Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar - Espresso
Zahăr brun și ciocolată Chip Pound tort cu Maple-Espresso glazura ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 611 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun auriu, lapte de unt, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar - Espresso, Tort de zahăr brun-nuc cu sos de piersici-arțar, și Cupcakes Cu Zahăr Brun Cu Glazură De Unt Brun De La Martha.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 325 F. Unt F. Unt 12-Cupa Bundt pan. Pulverizați Generos tigaia cu spray antiaderent. Se pudrează ușor cu făină.
Se amestecă chipsurile de ciocolată și 2 linguri de făină într-un castron mediu. Cerneti faina ramasa cu bicarbonat de sodiu, praf de copt si sare intr-un alt bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul brun într-un castron mare până la pufos, aproximativ 3 minute. Bateți în extract de vanilie și extract de arțar.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Se amestecă amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu zară în 2 adaosuri, începând și terminând cu amestecul de făină. Îndoiți amestecul de ciocolată.
Transferați aluatul în tigaia pregătită, răspândind uniform.
Coaceți tortul până când testerul introdus lângă centru iese curat și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 1 oră. Tort rece în tigaie pe raft 30 de minute. Răsturnați tortul pe raft și răciți complet.
Amestecarea chipsurilor de ciocolată cu puțină făină înainte de a le adăuga în aluat ajută chipsurile să rămână uniform suspendate în aluat și distribuite uniform pe tot tortul copt (în caz contrar, se pot scufunda până la fund).
Combinați zahărul pudră, siropul de arțar, 2 linguri de smântână și pudra de espresso într-un castron mediu.
Bateți până se omogenizează, adăugând mai multă smântână cu 1/2 linguriță dacă glazura este prea groasă pentru a stropi. Lingurați glazura decorativ deasupra tortului; lăsați să stea la temperatura camerei până când glazura este fermă, aproximativ 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu cupola de tort și lăsați să stea la temperatura camerei.