Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar - Espresso

Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar - Espresso
Zahăr brun și ciocolată Chip Pound tort cu Maple-Espresso glazura ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 611 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun auriu, lapte de unt, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar - Espresso, Tort de zahăr brun-nuc cu sos de piersici-arțar, și Cupcakes Cu Zahăr Brun Cu Glazură De Unt Brun De La Martha.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 325 F. Unt F. Unt 12-Cupa Bundt pan. Pulverizați Generos tigaia cu spray antiaderent. Se pudrează ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Se amestecă chipsurile de ciocolată și 2 linguri de făină într-un castron mediu. Cerneti faina ramasa cu bicarbonat de sodiu, praf de copt si sare intr-un alt bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul brun într-un castron mare până la pufos, aproximativ 3 minute. Bateți în extract de vanilie și extract de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Extract De ArțarExtract De Arțar
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Se amestecă amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu zară în 2 adaosuri, începând și terminând cu amestecul de făină. Îndoiți amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită, răspândind uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți tortul până când testerul introdus lângă centru iese curat și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 1 oră. Tort rece în tigaie pe raft 30 de minute. Răsturnați tortul pe raft și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Amestecarea chipsurilor de ciocolată cu puțină făină înainte de a le adăuga în aluat ajută chipsurile să rămână uniform suspendate în aluat și distribuite uniform pe tot tortul copt (în caz contrar, se pot scufunda până la fund).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1
Combinați zahărul pudră, siropul de arțar, 2 linguri de smântână și pudra de espresso într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Sirop De ArțarSirop De Arțar
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți până se omogenizează, adăugând mai multă smântână cu 1/2 linguriță dacă glazura este prea groasă pentru a stropi. Lingurați glazura decorativ deasupra tortului; lăsați să stea la temperatura camerei până când glazura este fermă, aproximativ 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu cupola de tort și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista