Tort De Vârtej De Lămâie-Afine
O porție conține 99 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei, cremă de brânză philadelphia, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupcakes Cu Vârtej De Afine Cu Lămâie, Sandvișuri cu înghețată de lămâie cu vârtej de afine, și Sandvișuri Cu Înghețată De Lămâie Cu Vârtej De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Bateți amestecul de tort, 3/4 cană de apă, albușuri de ou și ulei într-un bol mare cu mixer până la amestec.
Adăugați 1/4 cană amestec de gelatină uscată; bateți la viteză mică 1 min., apoi la viteză medie 4 min. Se amestecă fructele de pădure; deoparte. Bateți crema de brânză și oul întreg într-un bol mic cu mixerul până se amestecă.
Se toarnă jumătate din aluatul de tort într-o tigaie unsă și făinată cu 12 căni cu tub canelat sau o tigaie cu tub de 10 inci; acoperiți cu straturi de amestec de cremă de brânză și aluat de tort rămas.
Coaceți 45 până la 50 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Tort rece în tigaie 10 min. Desfaceți tortul din părțile laterale ale tăvii cu cuțitul. Inversați tortul pe suportul de sârmă. Scoateți ușor tigaie; tort rece complet.
Așezați tortul pe farfurie. Cuptor Cu Microunde 3 Linguri. apă în ceașcă de măsurare cu microunde la 30 sec.
Se adaugă la amestecul de gelatină uscat rămas; se amestecă până se dizolvă.
Periați pe tort; lăsați să stea până se absoarbe.