Tort de vacanță fără Gluten cu sos de afine

Tortul de vacanță fără Gluten cu sos de afine necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 279 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, amidon de porumb, budincă instantanee vanillan și amestec de umplutură de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort de vacanță fără Gluten cu sos de afine, Cranberry Swirl Cheesecake: Un Deserturi De Vacanță Fără Gluten, și Buche de Noel (tort de vacanță fără cereale, fără Gluten).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți tigaia cu tort cu tub canelat de 12 căni cu spray de scurtare sau gătit.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu un mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bateți la viteză medie 1 minut. Lingură în tigaie; se întinde uniform în tigaie.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute; scoateți din tigaie. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați zahărul și amidonul de porumb.
Adăugați afine și suc de portocale.
Se încălzește la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu. Gatiti 7 pana la 8 minute, amestecand frecvent, pana cand amestecul este gros si toate merisoarele s-au deschis. Se amestecă coaja de portocală și 1/8 linguriță de nucșoară.
Serviți sos cald de afine cu tort.