Tortul de turtă dulce Guinness Stout este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 603 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,38 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de ienibahar, sare, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cookie-Uri Vegane De Turtă Dulce Cu Guinness Stout, Tort Guinness Stout cu glazură Guinness Buttercream, și Tort De Ciocolată Guinness Stout Mug pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Unt doi 8-cu 8-in. vase de copt din sticlă sau metal deschis la culoare. Aduceți Guinness stout și melasa întunecată la fiert într-o cratiță mare și adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guinness
Melasă întunecată
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă în bicarbonat de sodiu (se va spuma dramatic); lasa sa se raceasca. Într-un castron, amestecați împreună scorțișoară, ghimbir, ienibahar, sare și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ienibahar
Scorțișoară
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Într-un castron mare, combinați 1 cană de ghimbir cristalizat, unt topit și zahăr brun închis și amestecați împreună cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Zahăr Brun închis
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Bol
5
Adăugați ouăle și coaja de lămâie și amestecați încă o dată. Se amestecă treptat ingredientele uscate în patru loturi, alternând cu amestecul Guinness.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Guinness
Ouă
6
Se toarnă aluatul în vase de copt unse, împărțind uniform.
7
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centre iese curată. Se răcește prăjiturile pe un suport de sârmă, apoi se pudrează cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
8
Tăiați fiecare tort în 4 până la 6 pătrate și aranjați pe un platou de servire.
9
Într-un castron mic, bateți smântâna și zahărul granulat împreună până când smântâna ține vârfuri moi. Se amestecă toate, cu excepția unei lingurițe de ghimbir cristalizat și se servește într-un castron alături de tort, presărat cu ultimul pic de ghimbir.