Tort de turtă dulce cu glazură de brânză cremă

Tort de turtă dulce cu glazură de brânză cremă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 53 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați melasă, unt, cremă de brânză cu 3 mai puține grăsimi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de turtă dulce cu glazură de brânză cremă, Tort de turtă dulce cu glazură de brânză cremă, și Tort De Turtă Dulce Atf Cu Glazură De Brânză Cremă De Gingery pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, puneți 1/3 cană zahăr granulat și unt într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare timp de 2 minute sau până când sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați melasă și ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
OuăOuă
4
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (prin cuișoare) într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați amestecul de făină și laptele alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă 1 linguriță de vanilie. Puneți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
8
Pentru a pregăti glazura, puneți brânzeturile, 1 linguriță de vanilie și 1/8 linguriță de sare într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos. Adăugați treptat zahăr pudră; bate la viteză mică doar până se omogenizează (nu bate prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Întindeți glazura uniform deasupra tortului. Completați fiecare porție cu caș de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista