Tort De Tren De Naștere

Tort De Tren De Naștere
Ziua de nastere tren tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 197 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua de naștere va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați licorice, tort de lire sterline, marshmallow și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Percy Train Tort De Ziua, Toby Tren Tort, și Tort De Tren pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați prăjituri pe tavă mare sau platou de servire pentru vagoane de tren.
2
Taie 2-inch-grosime cruce felie de pe tort față; loc la capătul din spate al tort primul să semene cu motor de tren. Repetați cu ultimul tort, plasând felia de tort îndepărtată în mijlocul ultimului tort pentru a semăna cu caboose.
3
Împărțiți toppingul biciuit între patru boluri mici; nuanțați cu coloranți alimentari după dorință. Utilizați pentru îngheț prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați decorațiuni după dorință. Păstrați tortul rămas în frigider.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista