Tort De Tigaie Cu Caramel Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată
Tort de ciocolată cu nucă de cocos Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 518 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, ou, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Brownie cu tigaie de ciocolată cu caramel sărat cu înghețată de caramel, Tort de tigaie cu mere cu caramel sărat, și Tort De Mere Cu Tigaie Cu Glazură De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mic, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, zahărul granulat și 1/4 linguriță sare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
În tigaie din fontă de 9 inci, încălziți 1/4 cană de unt, cacao, apă și ulei până la fierbere la foc mediu. Bateți în amestecul de făină cu biciul. În paharul de măsurare din sticlă de 1 cană, bateți oul, Zara și 1 linguriță de vanilie. Lucrând rapid, bateți în amestecul de zară cu biciul până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vanilie
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie
Bateti
4
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
În timp ce tortul se coace, faceți sos de Caramel. Într-o cratiță de 2 litri, amestecați împreună zahărul brun, jumătate și jumătate, 1/4 cană de unt și 1/4 linguriță de sare. Gatiti la foc mediu-mic 5 pana la 7 minute, batand cu telul pana cand sosul incepe sa se ingroase. Se amestecă 1 lingură de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Zahăr Brun
Vanilie
Unt
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
7
Presărați nucă de cocos prăjită uniform peste tortul cald pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
8
Stropiți cu sos de caramel. Dacă doriți, serviți cu frișcă.