Tort De Sărbătoare
Tort celebrare ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 240 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri, jardiniere migdale tăiate, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 56 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tortul De Sărbătoare, Tort De Sărbătoare, și Tort de sărbătoare de vară.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj; amestecați nucile.
Se toarnă în 2 tigăi rotunde de 9 inci unse și făinate.
Coaceți 26 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește 10 min.
Scoateți prăjiturile din tigăi.
Se amestecă smântâna și laptele până se amestecă. Se amestecă toppingul de caramel. Faceți găuri în straturi calde de tort cu frigărui de lemn.
Așezați 1 strat de tort pe farfurie; se acoperă cu jumătate din amestecul de smântână.
Se întinde cu 1/4 cană bici rece; acoperiți cu stratul de tort rămas.
Stropiți cu amestecul de smântână rămas. La frigider 1 oră.
Îngheț de sus și partea de tort cu restul de bici rece. Decorați cu bomboane zdrobite.