Tort de scorțișoară cu Chile-cremă de unt de ciocolată

Tort de scorțișoară cu Chile-cremă de unt de ciocolată
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 984 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, smântână grea, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată neagră cu Chile-cremă de unt de ciocolată, Tort de nuntă cu scorțișoară și vanilie cu cremă de unt mexicană cu ciocolată caldă, și Tort cu condimente de scorțișoară cu cremă de unt de smochine, Ganache de ciocolată albă și Caramel de lapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Unt două tigăi rotunde de tort de 9 inci. Tapetați fundul cu hârtie pergament și ungeți hârtia. Pudrați tigăile cu făină, atingând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
3
Într-un castron mediu, bateți cele 1 1/2 căni de făină universală cu făina de tort, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și sarea. Într-un mixer în picioare prevăzut cu o paletă, bateți untul cu zahărul la viteză medie până devine pufos, aproximativ 3 minute. Bateți ouăle și vanilia până se încorporează. În 3 adaosuri alternative, adăugați ingredientele uscate și smântâna, răzuind partea laterală a bolului între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Răsturnați aluatul uniform în tigăile pregătite.
5
Coaceți prăjiturile pe rafturile inferioare și mijlocii ale cuptorului timp de aproximativ 30 de minute, până când sunt aurii și elastice și marginile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați prăjiturile în rafturi și lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi întoarceți prăjiturile și lăsați-le să se răcească complet.
7
Scoateți hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
8
Într-un mixer în picioare prevăzut cu o paletă, bateți untul până devine cremos. La viteză mică, bateți zahărul cofetarilor. Măriți viteza la mare și bateți până devine pufos, răzuind partea laterală a bolului, cu aproximativ 2 minute mai mult. La viteză mică, bateți smântâna, vanilia, scorțișoara, pudra ancho chile și cayenne, apoi bateți treptat în ciocolata dulce-amăruie și albă. Răsturnați partea laterală a bolului și a paletei, măriți viteza la mediu-mare și bateți până la lumină, cu 3 minute mai mult. Folosind o lingură de lemn, bateți energic crema de unt timp de 30 de secunde pentru a dezumfla orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Așezați un strat de tort pe o farfurie și întindeți cu 1 cană de glazură. Se acoperă cu al doilea strat de tort și se întinde glazura rămasă peste partea superioară și laterală. Dați la frigider tortul cel puțin 30 de minute. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista