Tort de rubarbă II

Tort de rubarbă II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de rubarbă II. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 47 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toțiretetele au 99 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, apă, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Tort De Rubarbă, și Tortul de rubarbă al Oma pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Aliniați partea inferioară a unei tigaie de copt de 9x13 inch cu rubarba tăiată cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Presărați zahărul alb deasupra. Apoi presărați gelatina de zmeură peste vârful zahărului. Apoi presărați amestecul de tort peste partea superioară a gelatinei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Bomboane RuntsBomboane Runts
4
Topiți untul sau margarina și turnați-l peste partea superioară a amestecului de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
5
Se toarnă apa peste vârful tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Dacă utilizați rubarbă congelată reduceți cantitatea de apă utilizată la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista