Tort de rubarbă II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de rubarbă II. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 47 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toțiretetele au 99 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, apă, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Tort De Rubarbă, și Tortul de rubarbă al Oma pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aliniați partea inferioară a unei tigaie de copt de 9x13 inch cu rubarba tăiată cubulețe.
Presărați zahărul alb deasupra. Apoi presărați gelatina de zmeură peste vârful zahărului. Apoi presărați amestecul de tort peste partea superioară a gelatinei.
Topiți untul sau margarina și turnați-l peste partea superioară a amestecului de tort.
Se toarnă apa peste vârful tortului.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Dacă utilizați rubarbă congelată reduceți cantitatea de apă utilizată la 1/2 cană.