Tort de rubarbă II

Tort de rubarbă II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de rubarbă II. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 47 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toțiretetele au 99 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, apă, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Tort De Rubarbă, și Tortul de rubarbă al Oma pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Aliniați partea inferioară a unei tigaie de copt de 9x13 inch cu rubarba tăiată cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Presărați zahărul alb deasupra. Apoi presărați gelatina de zmeură peste vârful zahărului. Apoi presărați amestecul de tort peste partea superioară a gelatinei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Bomboane RuntsBomboane Runts
4
Topiți untul sau margarina și turnați-l peste partea superioară a amestecului de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
5
Se toarnă apa peste vârful tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Dacă utilizați rubarbă congelată reduceți cantitatea de apă utilizată la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista