Tort de rom de curmale cu nuci și nucă de cocos

Tort de rom de curmale cu nuci și nucă de cocos
Data Rom tort cu nuci și nucă de cocos ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 12. O porție conține 445 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți apă, vanilie, rom și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați {Lumina} Nucă De Cocos Data Budinca Tort, Brioșe cu nuci de curmale - aceste brioșe dulci cu bucăți de nuci și curmale sunt perfecte calde din cuptor, și Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Ungeți tava bundt cu spray de copt sau ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați fundul uniform cu nuci și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
3
Într-un castron mediu, amestecați făina, amestecul de budincă, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
În vasul unui mixer de stand prevăzut cu un atașament cu palete, smântână împreună unt și zahăr până la pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați ulei vegetal și lapte și bateți pentru a combina. Bateți ingredientele uscate, urmate de ouă. Bateți în rom și extract de vanilie. Îndoiți curmalele cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
DateDate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Turnați aluatul în tigaia pregătită și blatul neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți până când un tester de tort introdus în tort iese curat, aproximativ 55 de minute. În timp ce tortul se răcește, faceți sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Combinați untul, apa, zahărul și romul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Lăsați să fiarbă, amestecând ocazional, apoi reduceți focul și lăsați să fiarbă până se îngroașă ușor, aproximativ 7 minute. Scoate căldura.
3
Folosiți un bețișor sau o scobitoare pentru a face găuri peste tot în partea de sus a tortului. Se toarnă cu grijă sosul de rom peste tort până când totul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
4
Lăsați să stea cel puțin 20 de minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista