Tort De Ricotta Cu Mere
Această rețetă servește 24 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 241 calorii. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cap la magazin și ridica mere, ouă, se amestecă tort, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Ricotta Cu Mere, Tort de mere Ricottan cu glazură de cidru-arțar, și Pizza cu mere și Ricotta Sara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă făina, zahărul brun și 1/2 linguriță. de scorțișoară în castron mediu.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere; pus deoparte.
Bateți amestecul de tort, brânza ricotta, ouăle, apa, uleiul și restul de 1 linguriță. scorțișoară în castron mare cu mixer electric la viteză mică doar până la umezire. Bateți la viteză medie 2 minute.
Se toarnă în tigaie unsă și făinată de 13x9 inci. Se acoperă cu mere; se presară cu amestecul de firimituri.
Coaceți 55 de minute până la 1 oră sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet pe grătar.