Tort De Prune-Migdale
Tortul de prune-migdale este un vegetarian desert. Această rețetă servește 9 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 311 calorii. Dacă aveți la îndemână pastă de migdale, unt, prune cu piele roșie coapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Tort de prune-migdale cu capul în jos, Tort De Cafea Cu Migdale Și Prune, și Tort de prune de migdale cu Creme Fraiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți prunele, groapa și tăiați-le în felii groase de 1/2 inci.
Unt și făină o tigaie de tort de 10 inci care are o jantă detașabilă.
Într-un castron, combinați 1/2 cană unt, zahăr granulat și pastă de migdale. Cu un mixer la viteză mare, bateți până când amestecul este amestecat, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouăle și bateți până la pufos, 2 sau 3 minute.
Adăugați 1 cană de făină, amestecați pentru a amesteca, apoi bateți până se omogenizează bine.
Racla aluat în tigaie tort. Aranjați feliile de prune uniform pe aluat.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când tortul începe să tragă din părțile laterale și este maro auriu, aproximativ 45 de minute.
Se răcește în tigaie cel puțin 10 minute. Rulați un cuțit cu lamă subțire între tort și jantă; îndepărtați janta. Tort de praf cu zahăr pudră.