Tortul de pralină de ovăz este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 437 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 14 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, scorțișoară măcinată, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dovleac Praline Coapte Fulgi De Ovăz, Scorțișoară Toffee Praline Fulgi De Ovăz Cookie-Uri, și Înghețată de pralină de ovăz cu sos cald de fructe de pădure.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie pătrată de 9 inci. Într-un castron mediu, combinați apa clocotită și ovăzul. Se amestecă, apoi se lasă deoparte timp de 40 de minute. Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara și cuișoarele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, cremă împreună 1/2 cană unt, 1 cană zahăr brun și 1 cană zahăr alb până la lumină și pufos. Bateți în 2 ouă, pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți în amestecul de ovăz. Bateți treptat în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Vanilie
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. În timp ce tort se coace pregăti topping.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Într-un castron mediu, cremă 3 linguri unt și 3/4 cană zahăr brun până la neted. Bateți în 1 ou și 3 linguri de lapte. Se amestecă nuca de cocos și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Nucă De Cocos
Unt
Nuci Pecan
Cremă
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Răspândiți peste tortul fierbinte. Întoarceți tortul la cuptor timp de 10 minute sau până când toppingul este auriu. Se răcește și se taie în pătrate.