Tort de porumb cu sirop de rozmarin, pere braconate și rozmarin confiat

Tort de porumb cu sirop de rozmarin, pere braconate și rozmarin confiat
Tortul de porumb cu sirop de rozmarin, pere braconate și rozmarin confiat este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 648 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 47 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr de brutar, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Tort De Porumb Cu Sirop De Rozmarin, Pere Braconate Și Cutie, Pere Braconate Cu Vin Roșu De Rozmarin, și Tort De Mămăligă Cu Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mare. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați pere și aduceți siropul la fiert, întorcând perele ocazional. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când perele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Răciți perele descoperite în sirop până la rece, cel puțin 3 ore. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt și făină tigaie metalică de 9x5x3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți făina și făina de porumb într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până când este ușor și pufos. Bateți treptat în zahăr, apoi sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Stropiți în ouă bătute cu linguri, bătând constant, apoi bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați ingrediente uscate în 3 adaosuri, bătând doar pentru a amesteca după fiecare adăugare.
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți tortul până se rumenesc deasupra și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră 15 minute. Tort rece în tigaie 15 minute. Întoarceți tortul pe raft și răciți complet. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se înfășoară în folie și se păstrează la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Aduceți 1 cană de zahăr și 1/2 cană de apă pentru a fierbe într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați crenguțe de rozmarin. Se fierbe până când siropul se reduce ușor, învârtind tigaia ocazional, aproximativ 5 minute. Folosind clești, transferați crenguțele de rozmarin în raft și scurgeți. Acoperiți și rezervați siropul de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă zahărul brutarului într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați crenguțe de rozmarin scurse la zahăr, câte 1, întorcându-se pentru a acoperi gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Așezați pe prosoape de hârtie. Uscați cel puțin 1 oră. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Lăsați crenguțele și siropul să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
7
Tăiați capetele întunecate de pe tort.
8
Tăiați opt felii de tort groase de 1/2 până la 3/4 inci.
9
Tăiați fiecare felie în diagonală în jumătate. Aranjați 2 jumătăți pe fiecare farfurie.
10
Scurgeți perele. Stați 1 pere pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
11
Stropiți fiecare desert cu sirop de rozmarin rezervat și garnisiți cu crenguță de rozmarin confiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
12
Serviți, trecând separat siropul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista