Tort de porumb cu sirop de rozmarin, pere braconate și rozmarin confiat

Tort de porumb cu sirop de rozmarin, pere braconate și rozmarin confiat
Tortul de porumb cu sirop de rozmarin, pere braconate și rozmarin confiat este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 648 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 47 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr de brutar, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Tort De Porumb Cu Sirop De Rozmarin, Pere Braconate Și Cutie, Pere Braconate Cu Vin Roșu De Rozmarin, și Tort De Mămăligă Cu Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mare. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați pere și aduceți siropul la fiert, întorcând perele ocazional. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când perele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Răciți perele descoperite în sirop până la rece, cel puțin 3 ore. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt și făină tigaie metalică de 9x5x3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți făina și făina de porumb într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până când este ușor și pufos. Bateți treptat în zahăr, apoi sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți în ouă bătute cu linguri, bătând constant, apoi bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Adăugați ingrediente uscate în 3 adaosuri, bătând doar pentru a amesteca după fiecare adăugare.
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți tortul până se rumenesc deasupra și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră 15 minute. Tort rece în tigaie 15 minute. Întoarceți tortul pe raft și răciți complet. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se înfășoară în folie și se păstrează la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Aduceți 1 cană de zahăr și 1/2 cană de apă pentru a fierbe într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați crenguțe de rozmarin. Se fierbe până când siropul se reduce ușor, învârtind tigaia ocazional, aproximativ 5 minute. Folosind clești, transferați crenguțele de rozmarin în raft și scurgeți. Acoperiți și rezervați siropul de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă zahărul brutarului într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați crenguțe de rozmarin scurse la zahăr, câte 1, întorcându-se pentru a acoperi gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Așezați pe prosoape de hârtie. Uscați cel puțin 1 oră. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Lăsați crenguțele și siropul să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
7
Tăiați capetele întunecate de pe tort.
8
Tăiați opt felii de tort groase de 1/2 până la 3/4 inci.
9
Tăiați fiecare felie în diagonală în jumătate. Aranjați 2 jumătăți pe fiecare farfurie.
10
Scurgeți perele. Stați 1 pere pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
11
Stropiți fiecare desert cu sirop de rozmarin rezervat și garnisiți cu crenguță de rozmarin confiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
12
Serviți, trecând separat siropul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista