Tort de porumb Chi Chi
Tortul de porumb al lui Chi Chi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 166 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 21 de cenți pe porție. 650 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Tort De Porumb Dulce, Tort De Porumb Uimitor, și Tort De Porumb Uimitor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, bateți untul cu mixerul electric până devine cremos.
Adăugați masa harina și apă și bateți până se combină bine.
În robotul de bucătărie sau blender, procesați porumbul în impulsuri scurte pentru a toca grosier. Lăsați mai multe bucăți de porumb întreg. Se amestecă porumbul prelucrat și făina de porumb în amestecul de unt.
Într-un castron separat, amestecați împreună zahărul, smântâna, sarea și praful de copt până se combină bine. Se amestecă amestecul de zahăr în amestecul de unt și se toarnă totul într-un vas de copt de 9x9 inci. Acoperiți cu folie.
Tapetați o tigaie cu un prosop de bucătărie umed.
Așezați vasul de copt pe prosop, în interiorul tăvii de prăjire și așezați tigaia de prăjire pe suportul cuptorului. Umpleți tigaia cu apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului de copt.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când alegerea introdusă în centru iese curată.
Scoateți vasul de copt din Baia de apă și lăsați să se odihnească 10 minute.
Serviți folosind lingură de înghețată sau lingură mare.