Tort De Portocale-Mocha-Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu portocale-Mocha-ciocolată. Această rețetă face 12 porții cu 595 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, granule de cafea instant, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Unt Mocha Ripple Cu Esență Portocalie, Tort Mochan ice box cu tort de ciocolată rotund 2, și Tort De Ciocolată Caramel Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul doar a două tigăi pătrate de 8 inci. Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, 1 linguriță de cafea espresso, apă, ulei și ouă. Bate cu mixer electric la viteză mică timp de 1 minut, răzuire castron în mod constant.
Coaceți la 177°.timp de 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi.
Scoateți prăjiturile din tigăi; așezați pe rafturi de sârmă. Se răcește 1 oră sau până se răcește complet.
Într-o cratiță medie, combinați 1/2 cană de frișcă, zahăr, unt și 1/2 linguriță de cafea espresso. Gatiti la foc mediu pana cand zaharul este dizolvat si amestecul ajunge la fierbere, amestecand frecvent.
Adăugați chipsuri de ciocolată; se amestecă până se topește. Se amestecă lichiorul. Se răcește 30 de minute sau până se răcește complet.
Într-un castron mediu, bateți restul de 1 1/2 căni de frișcă doar până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frisca în amestecul de ciocolată răcit. Capac; frigider 30 de minute.
Așezați 1 strat de tort, cu partea de sus în jos, pe farfuria de servire.
Întindeți deasupra marmeladă de portocale și 1 cană de frișcă de ciocolată. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea superioară în sus. Rezervați aproximativ 1/2 cană de frișcă de ciocolată pentru garnitură. Frost părți și partea de sus a tort cu restul de frisca de ciocolata.
Țeavă de ciocolată rezervate frisca în jurul marginii de sus a tort. Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire. Chiar înainte de servire, garnisiți după dorință.