Tort de portocale mandarine II
Mandarin Orange Cake II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 613 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți portocale mandarine, ouă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale Mandarin cu glazură de frișcă de ananas), Tort De Portocale Mandarin, și Tort De Portocale Mandarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați două tigăi de 8 inci cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort galben, ouăle, portocalele mandarine cu sucul și uleiul. Bate bine.
Împărțiți aluatul în tigăi de tort pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se lasă să se răcească.
În timp ce prăjiturile se răcesc, faceți siropul simplu.
Combinați 1/3 cană de apă și 1/2 cană de zahăr într-o cană de măsurare din sticlă. Cuptor cu microunde timp de 1 minut. Se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Se toarnă aproximativ 1/4 cană lichior de portocale în amestec zahăr-apă.
Setați un strat de tort pe o farfurie de servire.
Ungeți generos cu sirop de portocale.
Întindeți tortul cu glazură și stratați portocalele mandarine scurse deasupra umpluturii. Setați cu atenție stratul de tort rămas pe bază.
Ungeți stratul superior cu sirop de portocale. Partea superioară a înghețului și părțile laterale ale tortului; decorați partea superioară cu felii de portocale rămase, dacă doriți.