Mandarin Orange Cake II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 613 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți portocale mandarine, ouă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale Mandarin cu glazură de frișcă de ananas), Tort De Portocale Mandarin, și Tort De Portocale Mandarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați două tigăi de 8 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort galben, ouăle, portocalele mandarine cu sucul și uleiul. Bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine
Amestec De Tort Galben
Suc
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Împărțiți aluatul în tigăi de tort pregătite.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
În timp ce prăjiturile se răcesc, faceți siropul simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
6
Combinați 1/3 cană de apă și 1/2 cană de zahăr într-o cană de măsurare din sticlă. Cuptor cu microunde timp de 1 minut. Se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuptor Cu Microunde
7
Se toarnă aproximativ 1/4 cană lichior de portocale în amestec zahăr-apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Portocale
Zahăr
Apă
8
Setați un strat de tort pe o farfurie de servire.
9
Ungeți generos cu sirop de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Sirop
10
Întindeți tortul cu glazură și stratați portocalele mandarine scurse deasupra umpluturii. Setați cu atenție stratul de tort rămas pe bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine
Glazura
Baza
11
Ungeți stratul superior cu sirop de portocale. Partea superioară a înghețului și părțile laterale ale tortului; decorați partea superioară cu felii de portocale rămase, dacă doriți.