Tort De Pom De Crăciun

Tort De Pom De Crăciun
Tortul de pom de Crăciun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 221 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr colorat, bucată de carton acoperită, glazură pufoasă bătută și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Pom De Crăciun, Tort De Cafea Cu Brad De Crăciun, și Pom De Crăciun Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul timp de 30 până la 60 de minute sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
2
Folosind cuțitul zimțat, tăiați tortul de sus rotunjit la suprafața plană; așezați partea tăiată în jos. Din mijlocul unei laturi scurte, faceți o tăietură diagonală la fiecare colț din partea opusă, făcând 3 bucăți triunghiulare, așa cum se arată în diagramă. Faceți forma copacului aranjând 2 bucăți exterioare cu laturi drepte de 13 inci împreună pe tava acoperită cu folie; blat de îngheț.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați piesa centrală rămasă deasupra.
4
Întindeți un strat subțire de glazură deasupra și părțile laterale pentru a sigila firimiturile. Refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura. Înghețați întregul tort cu glazura rămasă. Apăsați bucăți de trestie de bomboane în capătul copacului pentru a face trunchiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Candy CaneCandy Cane
GlazuraGlazura
Ardei ArbolArdei Arbol
5
Presărați cu zahăr colorat pentru a arăta ca niște ramuri. Aranjați gumdrops pe tort pentru a arata ca lumini sau ornamente. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorarea ZahăruluiDecorarea Zahărului
Picături De GumăPicături De Gumă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista