Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu pere de turtă dulce întunecată. O porție conține 354 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, pere bosc, acompaniament: frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Pere De Turtă Dulce Întunecată, Tort de turtă dulce întunecat și lipicios, și Tort De Turtă Dulce Cu Melasă Întunecată.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Unt și făină o tigaie de tort de 9 inci, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ienibaharul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ienibahar
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Topiți untul cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
4
Bateți împreună zahărul brun și melasa cu un mixer electric până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Melasă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine. Bateți amestecul de făină la viteză mică până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
6
Adăugați amestecul de unt și ghimbirul, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ghimbir
7
Se toarnă în tigaie tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
8
Curățați perele și tăiați-le în bucăți de 3/4 inch. Împrăștiați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
9
Coaceți până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, aproximativ 35 de minute. Se răcește ușor.