Tort De Pepene Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu pepene verde. Această rețetă face 16 porții cu 510 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 117 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Pepene Verde, Tort De Pepene Verde, și Tort De Pepene Verde.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. grăsime și făină fundul și laturile a două tigăi de copt de 8 sau 9 inci.
Pentru tort: Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea; pus deoparte. Cremă untul într-un castron mare cu un mixer electric timp de aproximativ două minute la viteză medie.
Adăugați zahărul și continuați să amestecați până când este ușor și pufos, încă 2 până la 3 minute.
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, amestecând pentru a vă asigura că fiecare este încorporat înainte de a adăuga următorul.
Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați ingredientele uscate alternativ cu smântâna, în 2 până la 3 adaosuri fiecare, asigurându-vă că fiecare adăugare este complet amestecată înainte de a adăuga următoarea. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc cu fiecare adăugare.
Într-un castron separat, cu bătătoare curate, bateți albușurile până la vârfuri moi. Îndoiți ușor albușurile bătute în aluat cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați câteva picături de colorant alimentar roșu, amestecând ușor până când aluatul de tort are o nuanță roz intens. Îndoiți mini chipsurile de ciocolată.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite și se netezește cu o spatulă de cauciuc.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea superioară a tortului se rumeneste și o scobitoare sau un tester de tort introdus în centru iese curat, 40 până la 50 de minute.
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 5 minute, apoi porniți-le pe o grătar pentru a lăsa să se răcească complet. Dacă este necesar, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia prăjiturile pentru a le face la nivel.
Pentru glazură: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, cremă de unt până la omogenizare, aproximativ 3 minute la viteză mare. Reduceți viteza la minim și adăugați aproximativ 3 căni de zahăr de cofetărie. Continuați să bateți cu viteză mică până la încorporare.
Pauză pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Adăugați zahărul rămas de cofetari, puțin câte puțin, până când se atinge consistența de împrăștiere dorită. Dacă glazura devine prea groasă, amestecați puțin lapte sau smântână pentru a o subția.
Împărțiți glazura în două boluri: 2/3 din glazură într-un bol și 1/3 în celălalt. Nuanțați 2/3 din glazură un roz intens, pentru a se potrivi cu culoarea tortului cât mai aproape posibil; nuanțați restul glazurii în verde.
Înghețați părțile laterale ale prăjiturilor cu glazura verde. Odată înghețate, puneți prăjiturile la frigider, astfel încât glazura să se poată seta câteva minute înainte de a continua să înghețați vârfurile tortului cu glazură roz. Punctați vârfurile prăjiturilor înghețate cu mini chipsuri de ciocolată pentru a semăna cu semințele de pepene verde.