Tort De Pepene Verde

Tort De Pepene Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu pepene verde. Această rețetă face 16 porții cu 510 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 117 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Pepene Verde, Tort De Pepene Verde, și Tort De Pepene Verde.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. grăsime și făină fundul și laturile a două tigăi de copt de 8 sau 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pentru tort: Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea; pus deoparte. Cremă untul într-un castron mare cu un mixer electric timp de aproximativ două minute la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați zahărul și continuați să amestecați până când este ușor și pufos, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, amestecând pentru a vă asigura că fiecare este încorporat înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
5
Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați ingredientele uscate alternativ cu smântâna, în 2 până la 3 adaosuri fiecare, asigurându-vă că fiecare adăugare este complet amestecată înainte de a adăuga următoarea. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc cu fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Într-un castron separat, cu bătătoare curate, bateți albușurile până la vârfuri moi. Îndoiți ușor albușurile bătute în aluat cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați câteva picături de colorant alimentar roșu, amestecând ușor până când aluatul de tort are o nuanță roz intens. Îndoiți mini chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
8
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite și se netezește cu o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea superioară a tortului se rumeneste și o scobitoare sau un tester de tort introdus în centru iese curat, 40 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 5 minute, apoi porniți-le pe o grătar pentru a lăsa să se răcească complet. Dacă este necesar, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia prăjiturile pentru a le face la nivel.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
11
Pentru glazură: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, cremă de unt până la omogenizare, aproximativ 3 minute la viteză mare. Reduceți viteza la minim și adăugați aproximativ 3 căni de zahăr de cofetărie. Continuați să bateți cu viteză mică până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Pauză pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Adăugați vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
14
Adăugați zahărul rămas de cofetari, puțin câte puțin, până când se atinge consistența de împrăștiere dorită. Dacă glazura devine prea groasă, amestecați puțin lapte sau smântână pentru a o subția.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
15
Împărțiți glazura în două boluri: 2/3 din glazură într-un bol și 1/3 în celălalt. Nuanțați 2/3 din glazură un roz intens, pentru a se potrivi cu culoarea tortului cât mai aproape posibil; nuanțați restul glazurii în verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
16
Înghețați părțile laterale ale prăjiturilor cu glazura verde. Odată înghețate, puneți prăjiturile la frigider, astfel încât glazura să se poată seta câteva minute înainte de a continua să înghețați vârfurile tortului cu glazură roz. Punctați vârfurile prăjiturilor înghețate cu mini chipsuri de ciocolată pentru a semăna cu semințele de pepene verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
Pepene VerdePepene Verde
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiVară
Revista