Tortul de Pecan streusel cu mere proaspete este un vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 356 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mere, praf de copt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 225 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare includ Tort De Pecan Streusel Cu Mere Proaspete, Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), și Tort Cu Condimente De Cartofi Dulci Cu Topping De Streusel De Ghimbir Proaspăt Și Pecan.
Instrucțiuni
1
Cuptorul de căldură la 350 F. Spray 13x9-inch tigaie cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați ingredientele streusel cu furculița până se sfărâmă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel, Spalat, Capetele Rupte
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
Sos Ponzu Preparat
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2
Într-un castron mare, bateți zahărul, iaurtul, uleiul, vanilia și ouăle cu mixerul electric la viteză mică aproximativ 30 de secunde sau până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 De Alune întregi, Prăjite și îndepărtate Coaja
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire