Tort De Pecan Cu Ciocolată-Pralină
Ciocolata-Praline Pecan tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 37 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 144. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, unt, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fără gluten Pecan Pie Bundt Tort cu pecan Crumble și praline glazura, Tort De Pralină Pecan, și Tort De Pralină Din Sudul Pecanului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingura aluat uniform în 2 unse și presarata cu faina folie de aluminiu-căptușite 9 - x 9-x 2-inch pătrat Tigăi.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă.
Aduceți zahărul brun, frișca și untul la fiert într-o cratiță de 3 litri la foc mediu, amestecând des; fierbeți 1 minut.
Se ia de pe foc; bateți zahărul pudră și vanilia până se omogenizează.
Adăugați pecan, amestecând ușor 3 până la 5 minute sau până când amestecul începe să se răcească și se îngroașă ușor.
Se toarnă imediat peste prăjituri în tigăi.
Lasă să se răcească complet.
Tăiați prăjiturile în pătrate.