Tort De Pavilion
Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 578 calorii, 5g de proteine, și 37g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de smântână, făină, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Pavilion Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Tort De Pavilion, și Tort De Pavilion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Unt și făină o tigaie de 18 x 13 x 1 1/2-inch.
Crema de unt și zahăr în castron de un mixer electric echipat cu atașamentul zbaturi pe mare viteză, până la lumină și pufos. La viteză medie, adăugați ouăle, 2 la un moment dat, apoi adăugați smântâna și vanilia. Răzuiește părțile laterale și amestecă până se omogenizează.
Cerneti impreuna faina, amidonul de porumb, sarea si bicarbonatul de sodiu intr-un bol. Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină în amestecul de unt până când este doar combinat.
Se toarnă în tigaia pregătită. Neteziți partea superioară cu o spatulă.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 20 până la 30 de minute, până când o scobitoare iese curată. Se răcește la temperatura camerei.
Pentru glazură, combinați untul, crema de brânză, zahărul și vanilia în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul cu palete, amestecând doar până la neted.
Răspândiți trei sferturi din glazură pe partea superioară a tortului răcit. Conturați steagul de pe vârful tortului cu o scobitoare. Umpleți colțul din stânga sus cu afine.
Așezați 2 rânduri de zmeură peste vârful tortului ca o dungă roșie.
Puneți glazura rămasă într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea și țeviți două rânduri de dungi albe sub zmeură. Rânduri alternative de zmeură și glazură până când steagul este finalizat. Stele Pipe pe partea de sus a afine.
Servesc acest tort chiar în tigaie. Dacă doriți să o întoarceți pe o scândură înainte de îngheț, folosiți hârtie pergament atunci când Ungeți și făinați tigaia.