Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 578 calorii, 5g de proteine, și 37g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de smântână, făină, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Pavilion Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Tort De Pavilion, și Tort De Pavilion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Unt și făină o tigaie de 18 x 13 x 1 1/2-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Crema de unt și zahăr în castron de un mixer electric echipat cu atașamentul zbaturi pe mare viteză, până la lumină și pufos. La viteză medie, adăugați ouăle, 2 la un moment dat, apoi adăugați smântâna și vanilia. Răzuiește părțile laterale și amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Unt
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Cerneti impreuna faina, amidonul de porumb, sarea si bicarbonatul de sodiu intr-un bol. Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină în amestecul de unt până când este doar combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Se toarnă în tigaia pregătită. Neteziți partea superioară cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
7
Coaceți în centrul cuptorului timp de 20 până la 30 de minute, până când o scobitoare iese curată. Se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
8
Pentru glazură, combinați untul, crema de brânză, zahărul și vanilia în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul cu palete, amestecând doar până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Vanilie
Unt
Glazură
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Răspândiți trei sferturi din glazură pe partea superioară a tortului răcit. Conturați steagul de pe vârful tortului cu o scobitoare. Umpleți colțul din stânga sus cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
10
Așezați 2 rânduri de zmeură peste vârful tortului ca o dungă roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
11
Puneți glazura rămasă într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea și țeviți două rânduri de dungi albe sub zmeură. Rânduri alternative de zmeură și glazură până când steagul este finalizat. Stele Pipe pe partea de sus a afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Zmeură
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
12
Servesc acest tort chiar în tigaie. Dacă doriți să o întoarceți pe o scândură înainte de îngheț, folosiți hârtie pergament atunci când Ungeți și făinați tigaia.