Tort De Pavilion

Tort De Pavilion
Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 578 calorii, 5g de proteine, și 37g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de smântână, făină, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Pavilion Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Tort De Pavilion, și Tort De Pavilion pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Unt și făină o tigaie de 18 x 13 x 1 1/2-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Crema de unt și zahăr în castron de un mixer electric echipat cu atașamentul zbaturi pe mare viteză, până la lumină și pufos. La viteză medie, adăugați ouăle, 2 la un moment dat, apoi adăugați smântâna și vanilia. Răzuiește părțile laterale și amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Cerneti impreuna faina, amidonul de porumb, sarea si bicarbonatul de sodiu intr-un bol. Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină în amestecul de unt până când este doar combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Se toarnă în tigaia pregătită. Neteziți partea superioară cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
7
Coaceți în centrul cuptorului timp de 20 până la 30 de minute, până când o scobitoare iese curată. Se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Pentru glazură, combinați untul, crema de brânză, zahărul și vanilia în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul cu palete, amestecând doar până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
UntUnt
GlazurăGlazură
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
9
Răspândiți trei sferturi din glazură pe partea superioară a tortului răcit. Conturați steagul de pe vârful tortului cu o scobitoare. Umpleți colțul din stânga sus cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
10
Așezați 2 rânduri de zmeură peste vârful tortului ca o dungă roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
11
Puneți glazura rămasă într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea și țeviți două rânduri de dungi albe sub zmeură. Rânduri alternative de zmeură și glazură până când steagul este finalizat. Stele Pipe pe partea de sus a afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ZmeurăZmeură
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
12
Servesc acest tort chiar în tigaie. Dacă doriți să o întoarceți pe o scândură înainte de îngheț, folosiți hârtie pergament atunci când Ungeți și făinați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista