Tort de orez brânză umplute cu ierburi și verdeață

Tort de orez brânză umplute cu ierburi și verdeață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tortul de orez Cheesy umplut cu ierburi și verdeață. Această rețetă face 4 porții cu 1153 calorii, 37g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.16 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de până la 4 fenicul pentru bebeluși, pesmet panko, ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Frunze De Struguri Umplute Cu Orez Și Ierburi, Frunze de struguri umplute cu orez, coacăze și ierburi, și Frunze de struguri umplute grecești cu orez și ierburi (Dolmadakia) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Într-o cratiță, aduceți la fiert stocul, orezul, 1 cană de apă și untul. Se amestecă, se acoperă și se fierbe 16 până la 17 minute. Se amestecă trei sferturi din brânză și se condimentează cu sare și piper. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Puneți jumătate din orez în tigaia pentru tort și formați-o pe partea inferioară și în sus pe părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Încălziți EVOO într-o tigaie mare la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați fenicul, usturoiul, ceapa, stafidele și puțină sare și piper și gătiți să se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați ierburile. Se ofilesc în ciorbă și se condimentează cu puțină nucșoară, apoi se degajează tigaia cu vinul și se gătește pentru a se evapora. Când verdele s-au fiert, scoateți-le de pe foc și umpleți tortul cu verdele. Topim tortul cu orezul rămas și apoi cu pesmetul amestecat cu brânza rămasă. Punctați blatul tortului cu untul și coaceți până la auriu, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
VerziiVerzii
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Chard ElvețianChard Elvețian
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se serveste cald sau la temperatura camerei, sau rece și congela pentru o masă make-ahead. Reîncălziți acoperit într-un cuptor moderat până când este încălzit, apoi crocant în sus partea de sus neacoperită.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista