Tort de nuntă cu scorțișoară și vanilie cu cremă de unt mexicană cu ciocolată caldă

Tort de nuntă cu scorțișoară și vanilie cu cremă de unt mexicană cu ciocolată caldă
Nevoie de un lacto ovo desert vegetarian? Tortul de nuntă cu scorțișoară de vanilie cu cremă de unt de ciocolată caldă mexicană ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 1769 calorii, 17g de proteine, și 114g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nunta va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper ancho chile, ciocolată, unt și scorțișoară măcinată. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este un destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 43%. Rețete similare sunt Cremă de unt cu fasole de vanilie, Mousse de ciocolată albă cu fasole de vanilie și sirop de vanilie pentru tort de nuntă, Tort De Nunta Vanillan Italian Buttercream, și Mexican Ciocolata negrese cu scorțișoară Buttercream glazura.

Instrucțiuni

1
Combinați albușurile de ou și zahărul într-un bol mixer și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați vasul peste apa care fierbe în timp ce bateți regulat până când amestecul ajunge la 140 de grade F pe un termometru cu citire instantanee și zahărul este complet dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Scoateți vasul de pe foc și bateți amestecul la viteză medie până la mare până când bezea s-a răcit aproape complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați încet untul la temperatura camerei bucată cu bucată până când crema de unt capătă o consistență de brânză de vaci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
5
Adăugați bomboanele răcite topite, condimentele și vanilia până când sunt încorporate și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
6
Crema de unt într-un mixer de stand până când este netedă și ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
7
Adăugați zahăr și continuați să amestecați până când este complet încorporat și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
8
Adăugați 1 ou la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Într-un castron mediu cernem împreună făina, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
10
Combinați laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
11
Adăugați porții din amestecul de făină și amestecul de lapte în mixerul electric, alternând, începând și terminând cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
12
Se toarnă uniform în 2 tigăi de tort de 9 inci cu unt și făină.
13
Coaceți timp de 40 de minute sau până când tortul de aur ar trebui să se îndepărteze de lateral și să revină la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
14
Frost tort și decora după cum doriți.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiNuntă
Revista