Tort de nunta cu mure si trandafiri

Tort de nunta cu mure si trandafiri
Tortul de nuntă cu mure și trandafiri necesită aproximativ 56 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 266 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. Funcționează bine ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de gem de mure, făină de tort, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Nunta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de nunta cu mure si trandafiri, Tort De Ciocolată Cu Glazură De Caramel Și Trandafiri Gumdrop, și Orange Rose Cake și cel de-al 126-lea Turneu al Paradei Trandafirilor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți de tort F. Ungeți tăvile de tort și linia de jos a fiecăruia cu o rundă de hârtie de ceară. Ungeți hârtia și praful cu făină, eliminând excesul. Wet magi-benzi de tort și fixați în jurul fiecărei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți împreună ouăle, laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți sarea în făină într-un alt bol. Bateți untul (ar trebui să fie temperatura camerei) cu zahăr într-un 5-qt. mixer electric permanent la viteză medie până la lumină și pufos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați făină și amestec de ouă alternativ în 3 loturi, terminând cu amestec de ouă și bătând la viteză mică doar până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
5
Împărțiți aluatul între tigăi, astfel încât fiecare să fie umplut la 1 inch de sus. (Dacă aveți un cuptor de perete sau alt cuptor mic, consultați notele bucătarilor, mai jos.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți în treimi superioare și inferioare ale cuptorului, cu tigaie de 12 inci pe raftul superior, 20 de minute. Întoarceți ușor tigăile în poziție, astfel încât o parte din tort care era spre spatele cuptorului să fie orientată acum în față și coaceți prăjiturile până când un tester iese din fiecare cu câteva firimituri aderente, cu 10 până la 20 de minute mai mult, în funcție de dimensiunea tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Transferați fiecare tort ca făcut într-un raft pentru a se răci. Răciți ușor prăjiturile (prăjituri de 9 inci și 6 inci timp de 10 minute; tort de 12 inci timp de 20 de minute) și inversați-le pe rafturi, decojind hârtia. Întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus și răciți complet.
8
Curățați tigăile. Faceți al doilea lot de aluat; coaceți și răciți prăjiturile în același mod.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Lucrați mai întâi cu prăjituri de 12 inci. Tăiați partea superioară a fiecăruia cu un cuțit lung zimțat pentru a face nivel, apoi tăiați prăjiturile orizontal în jumătate. Puneți fiecare strat de 12 inci, tăiat cu fața în sus, pe o rundă de carton de 11 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
2
Periați părțile tăiate generos cu sirop. Se amestecă gemul până se omogenizează și se întinde aproximativ 2/3 cană pe un strat de 12 inci. Inversați un alt strat de 12 inci (cu carton), tăiat cu fața în jos, pe gem. Aruncați cartonul de sus rotund și întindeți deasupra aproximativ 2 1/2 căni de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
SiropSirop
GemGem
3
Se presară cu 1 strat de mure pentru a acoperi glazura. (Dacă boabele sunt de 1 inch sau mai mari, înjumătățiți-le pe lungime.) Glisați al treilea strat de 12 inci, cu siropul în sus, pe fructe de pădure, aruncând carton și apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
GlazuraGlazura
Fructe De PadureFructe De Padure
SiropSirop
4
Întindeți aproximativ 1/2 cană de gem pe strat și inversați ultimul strat de 12 inci (cu carton), tăiați partea în jos, pe gem, apoi aruncați cartonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
GemGem
5
Lingură 2 căni glazură pe nivelul de 12 inci și acoperiți tortul cu un strat subțire. (Aceasta se numește acoperire cu firimituri. Tamponează orice firimituri libere pentru a le ține departe de stratul superior de glazură și umple orice crăpături.) Răciți nivelul de 12 inci în timp ce lucrați la nivelurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
6
Tăiați și înjumătățiți prăjiturile de 9 inci în mod similar și puneți runde de 8 inci.
7
Periați părțile tăiate generos cu sirop. Asamblați și acoperiți stratul de 9 inci în același mod (utilizați aproximativ 1/3 cană gem și 1 1/4 căni glazură între straturi; acoperiți firimiturile cu aproximativ 1 1/2 căni glazură). Chill 9-inch nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
SiropSirop
GemGem
8
Repetați procedura pentru a face un nivel de 6 inci (utilizați aproximativ 2 1/2 linguri gem și aproximativ 3/4 cană glazură între straturi; crumb-coat cu aproximativ 3/4 cană glazură) și răciți până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
GemGem
9
Rezervați 2 căni de glazură pentru conducte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
10
Așezați nivelul de 12 inci pe baza tortului (de preferință pe o placă turnantă pentru tort) și înghețați. Apoi îngheț niveluri rămase. Răciți nivelurile înghețate (nu stivați) cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
11
Tăiați 3 paie în jumătate și introduceți 1 bucată de paie în centrul nivelului de 12 inci până la fund. Introduceți restul de 5 bucăți de paie într-un cerc la aproximativ 1 1/2 inci de paiul central și tăiați paiele la nivel cu vârful nivelului. (Paie niveluri de sprijin.) Puneți cu grijă nivelul de 9 inci (încă pe carton) în centrul nivelului inferior.
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut
12
Tăiați restul de 2 paie în jumătate și introduceți în nivelul mijlociu în mod similar, cu 1 bucată de paie în centru și restul de 3 bucăți de paie într-un cerc în jurul său. Puneți cu grijă nivelul de 6 inci (încă pe carton) deasupra, în centrul nivelului Mijlociu.
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut
13
Completați orice goluri între niveluri și orice imperfecțiuni cu glazură și transferați restul în punga de patiserie prevăzută cu vârf de 3/16 inci. Țeavă o margine decorativă în jurul marginii inferioare a fiecărui nivel. Salvați glazura rămasă pentru retușuri-pentru orice eventualitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
14
Tortul trebuie să ajungă la temperatura camerei înainte de servire (poate sta la temperatura camerei rece aproximativ 6 ore).
15
Garnisiți tortul cu trandafiri și serviți felii cu mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
1
* Straturile de tort pot fi coapte și congelate, învelite bine în folie și sigilate în pungi de plastic, cu până la o lună înainte. Dezghețați straturile înfășurate cu o zi înainte de asamblarea tortului.·Dacă nu puteți încadra întregul tort asamblat pe baza sa în frigider, un loc bun pentru a vă opri este după asamblarea și acoperirea cu firimituri a celor 3 niveluri, dar înainte de a le stivui împreună. Mergeți la acel punct cu 1 zi înainte și păstrați nivelurile răcite. Acoperiți fiecare liber cu folie de plastic odată ce glazura este setată. (Fără lucruri mirositoare în frigider, vă rog!) După înghețarea nivelurilor, răciți-le peste noapte.* Unele dintre cuptoarele noastre sunt cuptoare de perete, care tind să fie mici (ale noastre au aproximativ 19 inci lățime, 15 inci înălțime și 17 1/2 inci adâncime). Am constatat că prăjiturile s-au gătit mai uniform atunci când am gătit tortul de 12 inci singur pe raftul din mijloc, apoi 6-inch și 9-inch împreună pe raftul din mijloc. Dacă faceți acest lucru, umpleți toate tigăile în același timp, dar lăsați cele 2 prăjituri mai mici la temperatura camerei în timp ce coaceți 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
BazaBaza
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În56 hrs
Porții50
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiNuntă
Revista