Tort de nunta Blackout de ciocolata cu unt de nuca de cocos
Tort de nunta ciocolata Blackout cu unt de nucă de cocos necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 125g de grăsime, și un total de 1532 calorii. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână cafea, gălbenușuri de ou, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Nunta eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare sunt Tort de nuntă cu scorțișoară de vanilie cu cremă de ciocolată caldă mexicană, Tort De Nunta Vanillan Italian Buttercream, și Tort Clasic De Nuntă Cu Umplutură De Zmeură Și Glazură De Unt.
Instrucțiuni
1
Setați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade. F. Ungeți ușor 2 tigăi de tort (9 inci) și tapetați fundul cu discuri de hârtie pergament. Cerneti faina, cacao, praful de ancho chile, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea pe o foaie de hartie cerata. Cerneti din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
Despre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați untul și zahărul în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul pentru palete și bateți cu viteză mare până când este neted și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, bătând până când fiecare este încorporată. Continuați să bateți, răzuind părțile laterale ale bolului, dacă este necesar, până când este ușor și pufos, încă aproximativ 5 minute. Cu mixerul la viteză mică, bateți în 1/3 din amestecul de făină. Bateți în vanilie, jumătate din zară și jumătate din cafea, apoi încă 1/3 din amestecul de făină. Bateți restul de lapte și cafea, apoi amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Întindeți aluatul uniform în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Coaceți timp de 30 de minute sau până când centrele revin când sunt presate ușor. Răciți prăjiturile în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Aduceți smântână grea la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Puneți ciocolata într-un castron mare, turnați smântână grea și lăsați să stea 1 minut. Se amestecă ușor până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Așezați ganache-ul peste un bol umplut cu apă cu gheață pentru a se răci ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Scoateți ganache din gheață și bateți cu un bici până când este ușor și pufos. Ori în biți caramele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Caramele
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
În vasul unui mixer de suport prevăzut cu un atașament de bici de sârmă, bateți gălbenușurile de ou la viteză medie-mare până la crem și galben pal, aproximativ 5 minute. Într-o cratiță antiaderentă, combinați zahărul și siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Soiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
11
Se pune la foc mediu-mare și se aduce la fierbere completă fără a se agita și se gătește până ajunge la stadiul cu bilă moale (238 până la 242 grade F) pe un termometru cu bomboane. Turnați imediat amestecul într-o cană de măsurare rezistentă la căldură pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Picături De Curcan Prăjit
12
Adăugați o cantitate mică de sirop în gălbenușurile de ou bătute, porniți mixerul la viteză mare și bateți aproximativ 5 secunde. Continuați să opriți mixerul, adăugând sirop și bateți în același mod până când tot siropul este încorporat și amestecul este răcit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De Ciuperci
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Adăugați untul, câte 1 bucată pe rând și bateți până se încorporează înainte de a adăuga următoarea bucată. Când tot untul a fost amestecat, adăugați vanilia și laptele de cocos și continuați să bateți până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
14
Feliați fiecare tort în jumătate orizontal pentru a face 4 straturi totale.
15
Așezați primul strat în jos și întindeți-l cu un strat subțire de Ganache. Repetați cu straturile de tort rămase și ganache, terminând cu un strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
16
Întindeți un strat subțire de cremă de unt pe întregul tort. Aceasta se numește o haină de crumb. Răciți tortul timp de aproximativ 30 de minute. Înghețați tortul întreg cu crema de unt rămasă. Apăsați nuca de cocos în părțile laterale ale tortului.