Caramel Nuga Bar tort este un fără gluten rețetă cu 1 porții. O porție conține 7283 calorii, 95g de proteine, și 341g de grăsime. Pentru $17.51 pe portie, această rețetă acoperă 67% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bomboane de caramel, amestec instant de budincă de ciocolată, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Încercați Bomboane De Nuga Caramel, Nugat Nuga Caramel Muscaturi, și Nougat glaciar Choux cu caramel portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C) Ungeți și făinați o tigaie Bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
2
Topiți bomboanele de caramel într-o cratiță mică sau într-un cuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Tigaie Cu Sos
Cuptor
3
Adăugați 1/2 din cutia de budincă în amestecul de tort, apoi pregătiți conform instrucțiunilor de pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
4
Se toarnă 1/2 din aluat într-o tigaie Bundt.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Stropiți caramelele topite peste aluat, apoi turnați aluatul de tort rămas peste caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
6
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată. Se răcește complet, apoi îngheț.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Pentru a face glazura: bateți glazura de ciocolată cu lapte, crema de brânză și restul de 1/2 din amestecul de budincă. Tort de îngheț. Se răcește tortul cel puțin 1 oră și se servește cu un pahar mare de lapte. Yummy!