Tort De Nuga Cu Caramel
Caramel Nuga Bar tort este un fără gluten rețetă cu 1 porții. O porție conține 7283 calorii, 95g de proteine, și 341g de grăsime. Pentru $17.51 pe portie, această rețetă acoperă 67% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bomboane de caramel, amestec instant de budincă de ciocolată, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Încercați Bomboane De Nuga Caramel, Nugat Nuga Caramel Muscaturi, și Nougat glaciar Choux cu caramel portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C) Ungeți și făinați o tigaie Bundt.
Topiți bomboanele de caramel într-o cratiță mică sau într-un cuptor cu microunde.
Adăugați 1/2 din cutia de budincă în amestecul de tort, apoi pregătiți conform instrucțiunilor de pe cutie.
Se toarnă 1/2 din aluat într-o tigaie Bundt.
Stropiți caramelele topite peste aluat, apoi turnați aluatul de tort rămas peste caramel.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată. Se răcește complet, apoi îngheț.
Pentru a face glazura: bateți glazura de ciocolată cu lapte, crema de brânză și restul de 1/2 din amestecul de budincă. Tort de îngheț. Se răcește tortul cel puțin 1 oră și se servește cu un pahar mare de lapte. Yummy!