Tort De Nuga Cu Caramel

Tort De Nuga Cu Caramel
Caramel Nuga Bar tort este un fără gluten rețetă cu 1 porții. O porție conține 7283 calorii, 95g de proteine, și 341g de grăsime. Pentru $17.51 pe portie, această rețetă acoperă 67% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bomboane de caramel, amestec instant de budincă de ciocolată, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Încercați Bomboane De Nuga Caramel, Nugat Nuga Caramel Muscaturi, și Nougat glaciar Choux cu caramel portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C) Ungeți și făinați o tigaie Bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Topiți bomboanele de caramel într-o cratiță mică sau într-un cuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
3
Adăugați 1/2 din cutia de budincă în amestecul de tort, apoi pregătiți conform instrucțiunilor de pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
4
Se toarnă 1/2 din aluat într-o tigaie Bundt.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Stropiți caramelele topite peste aluat, apoi turnați aluatul de tort rămas peste caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
6
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată. Se răcește complet, apoi îngheț.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Pentru a face glazura: bateți glazura de ciocolată cu lapte, crema de brânză și restul de 1/2 din amestecul de budincă. Tort de îngheț. Se răcește tortul cel puțin 1 oră și se servește cu un pahar mare de lapte. Yummy!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
GlazuraGlazura
LapteLapte
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista