Tort de nucă de cocos și lime
Coconut & Lime cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 651 calorii, 7g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 90 de cenți pe porție. Dacă aveți lapte, unt, praf de copt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 113 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Tort De Tei Cu Nucă De Cocos, Tort De Nucă De Cocos-Lime, și Tort de tei și nucă de cocos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Ungeți două cutii de sandviș de 20 cm și tapetați cu hârtie de copt antiaderentă. Radeți blocul de 200g de nucă de cocos cremă și păstrați jumătate din ea deoparte. Apoi, într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului (inclusiv jumătate din blocul ras de nucă de cocos cremă) împreună până când aveți un aluat neted și moale.
Împărțiți amestecul între cutii, neteziți suprafața cu o spatulă sau spatele unei linguri, apoi coaceți aproximativ 20 de minute până devin aurii și tortul revine la presare. Rotiți pe un suport de răcire și lăsați să se răcească complet.
Pentru glazură, amestecați împreună restul de nucă de cocos cremă, coaja și sucul de 2 tei. Cuptorul cu microunde la maxim 30 de secunde până când nuca de cocos se topește.
Faceți crema de unt bătând untul până când este neted și cremos și bătând treptat în zahăr glazură . Apoi bateți în amestecul de nucă de cocos răcit și 2-3 linguri Malibu (opțional) până devine marshmallowy.
Umpleți bureții răciți cu o treime din glazură, acoperiți părțile laterale și deasupra cu restul și acoperiți părțile laterale cu nuca de cocos deshidratată prăjită. Păstrați într-un recipient etanș și mâncați în termen de 2 zile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.